Paisos Catalans

diumenge, 11 d’octubre del 2015

Oc......tu.....bre o boe curt

El boe curt ha iniciat el curs , que per altra banda no ha interromput mai ......anagrama d'octubre , és també el nom d'una especie d'ofidi , serp verinosa de curt enteniment que es alhora expressió i butlletí continuador dels antics NODO .....els nodos eren els noticiaris documentals del franquisme on ens mostraven les irrealitats irreals de la vida sota el "yugo " i les fletxes ......

Mentrestant esperem amb frissança que Junts pel sí i la CUP es posin d'acord ......tenim a tocar la declaració el 13 i el 15 de dues diputades i el president pel fet d'haver-se empescat una solució per poder expressar-nos a les urnes , inimaginable en una democràcia, aquí teniu la carta que ANC ens proposa que enviem a la justícia ( o injustícia més aviat )   ........


9N SOM TOTS


En defensa de
les institucions catalanes




Com deia amb dicció clara el ex alcalde de Badalona : s'ha acabat la broma ......fer coincidir la data amb l'aniversari de l 'afusellament d'un president  de la Generalitat , el nostre president Lluís Companys no és cap broma , si és desconeixement és una vergonya la ignorància suprema dels qui han fet possible aquesta "agressió" i si és amb coneixement de causa aleshores és una indecència, una barbaritat i una estupidesa que els fa encara més indignes ........
http://www.eltriangle.eu/cat/notices/2013/11/el-president-companys-ressuscita-73-anys-despres-38509.php




Tornarem a sofrir, tornarem a lluitar, tornarem a vèncer.

Fa dos anys per enèsima vegada  un diputat d'ERC va posar una denuncia a Buenos Aires , el jutjat que admet jutjar els crims del franquisme, per l'afusellament de Companys .....

PD. com que recentment els jutjats han determinat que titllar de nazis als catalans i catalanes és només una opinió  declaro solemnement que tot el que hi ha escrit en el post i en el bloc són només opinions ( per si de cas)

12 comentaris:

  1. ESPANYA ES UNA NACIO EN "SEPIA",I MANI QUI MANI DESPRES DEL 20N.SEUIRA EN SEPIA...

    ResponElimina
  2. Jo penso que està fet amb mala bava. I tant que són ignorants, però només amb el que els interessa.

    ResponElimina
  3. un octubre i una setmana ben intensa! tapem-nos, que esquivarem totes les tempestes.

    ResponElimina
  4. Es pot estar d'acord amb la gestió de Mas, o es pot voler o no que segueixi sent el president, totes les opcions són legítimes i comprensibles. El que no es pot és tocar un president que ha estat escollit democràticament a les urnes, i que a més l'únic que ha fet és dur a terme la voluntat d'un poble. Davant la injustícia, i l'atrocitat que és jutjar algú per permetre el seu poble que s'expressi, tots ens hem d'unir i dir que ja n'hi ha prou. Si ens toquen el president, ens toquen a tots, perquè tots i totes vam votar el 9N. I ho tornaríem a fer.

    ResponElimina
  5. Mai no he cregut gaire en la justícia, ni quan pensava que aquest país era força democràtic. Ara, anomenar justícia a aquesta justícia i anomenar democràcia a un país sense separació de poders em sembla vergonyós. I això meu també és una opinió.

    ResponElimina
  6. Fas bé, tal com estan les coses, cal curar-se en salut...Aquesta setmana toca tornar a sortir el carrer, precisament per defensar la justícia i la democràcia.
    Petonets.

    ResponElimina
  7. Avui, sense res a celebrar, però amb ganes de poder celebrar el nostre proper, i transitori parlament, per arribar a definitiva república. 9N som tots !!!

    (passo poc, disculpa'm)

    ResponElimina
  8. quan la justícia està tant arreglada des de la `política poca cosa es pot fer apart de fer molt de soroll.

    ResponElimina
  9. Com diu sempre en Jordi Margarit: "Catalunya, tu a la teva!" Això és el que hem de fer, plantant cara als atacs dels altres sense perdre-hi temps ni energies per a construir el nostre país. Ep! que també és una opinió!

    ResponElimina
  10. Doncs la meva opinió coincideix amb la teva, Elfree ( i recalco que són opinions...per si de cas)
    Esperem solucions, una mica d'acció, que tots estem frissosos.
    Quins nervis!

    ResponElimina
  11. Com deia "amb dicció clara"? :-DDDD

    Espanya... no us fa una mica de llàstima?... Saps allò de "envuelta en tus andrajos"?... No saben per on naveguen... Trist.

    ResponElimina
  12. Els nazis alemanys, els feixistes italians i els franquistes espanyols van destruir la República i ho van intentar amb Catalunya.
    Anava a dir que fa gràcia, però diré que fa ràbia que la caverna espanyola (és molt àmplia) ens titlli de nazis als que en vàrem ser víctimes.

    ResponElimina

benvinguts comentaris