Paisos Catalans

dimecres, 22 de juny del 2016

Fogueres , vots.

A prop, molt a prop   de la revetlla de sant Joan .....en gaudia potser quan era molt més jove ....o diria que quan era infant......alguna piula, poques, potser una bengala , que els petards feien massa soroll i també eren massa cars per una economia migrada d'una família modesta ......bombetes o cebetes .....històries de nens que s'havien cremat amb coets, i alguns dits perduts per sempre en esclatar petards abans d'hora ..... fogueres que feien festa , rituals, de cremar mobles rònecs i escrits màgics.....saltar damunt la foguera  .....la màgia d'una nit en que podien passar moltes coses  .....

A prop ......d'una altra mena de vetlla o revetlla ......o diria vella ....segona cita electoral de l'estat....quina mandra ....reflexionarem entre mos i mos de coca  ......em fa mandra , una mandra plena de tedi i avorriment .....aniré això si a votar i confesso que tornaré a votar als mateixos que la vegada anterior , llueixen una R  ,  el cap de llista té un cognom no gaire afavoridor .....és jove, parla bé i es partidari de sumar ....suposo que sabeu qui votaré oi?  
 

Que tingueu una bon revetlla i millor dia de Sant Joan i ull! aneu a votar encara que no us motivi ...no vull ni pensar que puguin tornar a sortir gent com aquesta
 
 
que vagi de gust !
 Voteu !

15 comentaris:

  1. Votarem, i tant que votarem!!!! No ens podem cansar encara que faci mandra...

    Nena, quina coca, ara em fas venir gana i això que ja he sopat...

    Bona revetlla, Elfree!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si hem de votar encara que vist el vist i sentit el sentit no n'espero gaire

      bon dia de Sant Joan!

      Elimina
  2. Si la llei ho permetés, votaria 2 vegades per fer fora tanta corrupció, males arts i calúmnies.
    Visca la foguera de Sant Joan!

    ResponElimina
    Respostes
    1. entre no hagin de votar una tercera vegada....estic pessimista malgrat tot els segueixen votant ....
      Visca les fogueres ! visca la flama del Canigó!

      Elimina
  3. Podríem cremar en la foguera de San Joan tants partits corruptes. Això si que seria regeneració. M'agrada la màgia de la nit de Sant Joan.

    ResponElimina
    Respostes
    1. si serveix realment aquesta màgia.....al foc amb els enemics de la llibertat la democràcia!

      Elimina
  4. Votaràs en Rajoy?? No, fora conyes. Votarem el mateix, és clar. M'agrada aquest nano, cada cop més. I m'agrada el seu segon, que és un exemple per tots nosaltres. Foten una mandra brutal aquestes eleccions, però no ens podem quedar a casa. A votar independència, un cop més. Ara ja no ho necessita el país, el procés, o els nostres partits. Ho necessita la nostra dignitat, com a poble i com a individus.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ni de broma ......si coincidirem en vot XeXu i a veure si seguim el nostre camí vers la independència, com dius per dignitat i per moltes coses més .....ves per on Cameron acabar de dimitir i els britànics han votat sortir de la UE

      Elimina
  5. Ahir era l'aniversari d'un dels meus renebots i vam fer una petita revetlla...Em vaig atrevir amb les piules , les cebes, les bengales i les fonts( com els nens petits) i ves per on, m'ho vaig passar molt bé.
    Jo també aniré a votar, faltaria més...
    Espero que aquesta coca que ens regales ens endolceixi aquests dies.
    Petonets i bona revetlla.

    ResponElimina
    Respostes
    1. me n'alegro que gaudissis amb els petards.....quan hi ha infants la il·lusió sembla revifar.....
      la coca mmmmm esperem que si que hi posi dolç a la vida
      Bon dia de sant Joan en companyia dels teus !

      Elimina
  6. Les meves millors revetlles van ser les de la infantesa dels meus fills, quan contemplàvem les fogueres a través de la lluïsor dels seus ulls... Ara ja, d'il·lusió ben poca, tot i que cal no perdre el pas per no desentonar... I diumenge sí, anirem a votar, però personalment amb més desencís encara que per la revetlla...

    ResponElimina
    Respostes
    1. amb desencís que compartim, però és la nostra obligació anirem a votar peti qui peti!

      Elimina
  7. Bona revetlla! Votarem i farem molt més perquè ens cal una més consciència social i avançar cap a un país independent i demòcrata.

    ResponElimina
  8. i un Bon dia de sant Joan! i tant que ens fa falta consciencia social, ètica i democràtica

    ResponElimina
  9. Oferta de petits préstecs entre particular del Sr. CLAUDIO TRANI. Té problemes de finançament per reprendre el seu ingrés o per pagar els seus deutes, construccions, l'expansió de negoci (ets una vídua o jubilats), etc.... Aquí està el seu préstec familiar que no demana per costos de carpeta o qualsevol contracte. Si us plau, correu de contacte:
    claudiotrani27@gmail.com per a un préstec de 2000 a 100.000 euros i 1,90% i fins i tot si eres vermell al marge, podràs veure la diferència, seran beneïts.


    Oferta de petits préstecs entre particular del Sr. CLAUDIO TRANI. Té problemes de finançament per reprendre el seu ingrés o per pagar els seus deutes, construccions, l'expansió de negoci (ets una vídua o jubilats), etc.... Aquí està el seu préstec familiar que no demana per costos de carpeta o qualsevol contracte. Si us plau, correu de contacte:
    claudiotrani27@gmail.com per a un préstec de 2000 a 100.000 euros i 1,90% i fins i tot si eres vermell al marge, podràs veure la diferència, seran beneïts.

    ResponElimina

benvinguts comentaris