Paisos Catalans

dimarts, 12 de setembre del 2017

Post diada .....ni un pas enrere!

Podran amb nosaltres? ens deixarem vèncer abans d'hora per la por i les amenaces de tancament de diaris , a l'Ara per exemple si segueixen fent propaganda del referèndum?

També han amenaçat el director de Tv3 

Les empreses baixaran el cap ? el millor exemple el tenim en el nostre govern i el nostre parlament , si anem totes i tots a una , sense por, ignorant amenaces de presó, d'inhabilitació i de multes multimilionàries i seguim endavant ja haurem guanyat.......si cedim als xantatges , ens pleguem davant la repressió aleshores estem perduts com a poble , si no estem disposats i disposades a tot ja no cal que seguim ......pleguem veles. acotem el cap i de genolls tornem a casa a esperar un miracle que passi d'aquí a cent anys   ....tenir por és humà, confesso que també en tinc però ¿i què és la por quan tenim davant la raó i el convenciment que estem fent el camí correcte? 

Encara que sembli que no , el món ens mira http://www.ara.cat/politica/Wikileaks-Proces-diplomatics-EUA-Catalunya_0_1867613328.html, en Julian Assange ha difós més de mil comunicacions diplomàtiques de l'ambaixada  dels EEUU   sobre nosaltres 

Podrem seguir amb el cap ben alt o anirem de genollons ? cap pas enrere!  

I per si de cas he aconseguit dues paperetes i me les he imprès.


Això va de veres i estan acollonits sinó perquè actuen amb tant de zel i amenacen a tants càrrecs,? ....fixeu-vos amb la lentitud acostumada de la "justícia!   si amb aquesta celeritat haguessin combatut la corrupció....ara el fiscal va citar el major dels mossos......li ha ordenat   que persegueixin  urnes i paperetes i material de votar .....mentrestant els lladres i la delinqüència  faran festa grossa !!!!

Que no ens en adonem que quan som molts i molts i molts com ahir  se'ls s'hi fa un nus a la gola ?  

extret d'aquí
 http://www.ara.cat/politica/No-impediran-campanya-dOmnium-danuncis_0_1865813510.html 

14 comentaris:

  1. I han prohibit un acte de suport a Madrid! com en altres temps...

    S'estan posant molt nerviosos i sembla ser que això és bo per a nosaltres... espero que els entesos en aquest cas l'encertin.
    Ni un pas enrere. Tancaran les xarxes, també, el Twitter per on circula la informació lliurement?

    No sé ni si se'n recorden que som, al segle XXI.

    Els nostres polítics ho tenen clar... segueixen amb fermesa

    ResponElimina
    Respostes
    1. ambé és cert que poc a poc van apareixen mostres de suport, uns d'esquerra de Segovia, el Julian Assange, la mateixa Casablanca .....

      Elimina
  2. Com diu la Carme, la prohibició de Madrid (o els escorcolls de Valls i de Constantí són coses que semblen d'altres temps.
    Dins l'article 20, de la Constitució Espanyola "...es regula el dret d'expressió que es basa en la capacitat d'expressar el que es vulgui...
    ...Es té el dret de comunicar i de rebre informació veraç."
    Ja veiem que ells no compleixen la seva sagrada norma.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'estat va subscriure i ratifica el pacte de drets civils internacionals, ara mateix no em surt el nom però és superior la mateixa constitució i es refereix al dret d'autodeterminació per cert entre altres

      Elimina
  3. Doncs què vols que et digui, jo tinc por d’acabar vagant per l’espai sideral

    ResponElimina
  4. No estarien amenaçant tant si això no anés de debò. Estan començant a fer servir la força, però a nosaltres ens avala la democràcia, per més que diguin. A tots els mitjans estrangers parlen del nostre referèndum, menys als espanyols, que diuen que és una amenaça i que no es farà. Un bon dia, els espanyols es llevaran i sabran que Catalunya s'ha independitzat, i no entendran com ha pogut passar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. i el que m'omple d'esperança és que davant la desproporció de les mesures repressives mica en mica van apareixen veus que ens recolzen ....no no ho entendran

      Elimina
  5. I FA UNA ESTONA,"MIS CAMARGUE",HA JUSTIFICAT L'ASESSINAT DEL PRESIDENT COMPANYS...A LES CORTS D'"ESPAÑA"¡¡¡,FORA CARETES¡¡¡.

    ResponElimina
  6. estem en un estat de setge quasi però ens en sortirem

    ResponElimina
  7. Hores d'ara ja saben que no hi més remei que tirar endavant. Diuen que parlant la gent s'entén, que dialogant és troben solucions. Però quan un dels interlocutors no vol parlar i amenaça i insulta només ens queda una opció: independitzar-nos.

    ResponElimina

benvinguts comentaris