Paisos Catalans

dimecres, 29 d’agost del 2012

Indignació!!!!! anem de més a menys...

Insuperable! el "nostre" president ens convida a participar en la manifestació de l'onze de setembre i fer-la especialment reivindicativa...això si per un eteri "pacte fiscal" que ningú amb dos dits de front somiaria que anés per bon camí, el perquè d'això últim és molt clar, amb la dubtosa legalitat vigent els del PP tenen la paella pel mànec, una paella on tot el que cuinem aquí, s'ho mengen ells i no ens tornen ni les sobres...i a més segueixen exigint que els cuinem el que demanen ells amb el nostre oli i els nostres recursos perquè haurien de pactar? En segon lloc, el molt honorable president m'imagino que és un home intel·ligent ....el país en general està fins als nassos de patir dobles i triples retallades per part del seu govern dels "millors" i per part de l'altre , els dels pitjors....i sap que en la manifestació la gent cridarà i clamarà directament per la independència política i econòmica i total d'aquest nostre poble que vol ser lliure ....què passa? el digne, al capdavall, ex president Montilla  no va dubtar en formar part de la gran manifestació del 10 de juliol del 2010 davant el greuge de la sentència del TC ( recordeu promogut pel PP) que ens trossejava l'Estatut; el senyor Montilla ,en aquella ocasió , va actuar com cal, no com a president d'un partit sinó com a president de un país...prengui exemple del ex president Maragall que si donarà suport obertament  ( ui no informacions de darrera hora ara diuen que no....pobre home l'hauran pressionat?)

Un veritable president de Catalunya ha de fer  de president....presidir, anar al capdavant ....ens incita i ara ell recula....quin joc o tripijoc és aquest?  per a més inri ara es demana formalment el anomenat fons de rescat al desgovern de l'estat....quina cruel ironia! ens roben, ens tenallen, ens desmantellen el sistema de les caixes, ens foten enlaire el teixit econòmic i industrial del país, ens ataquen la cultura la llengua i ens espolien a cabassos des de temps immemorials..... diuen que acaten la llei....quina llei? la de l'embut òbviament! ni els que ens deuen per llei ens ho paguen , ni les transferències de diners pendents ....i a sobre hem de recórrer a que ens facin un préstec que els hi haurem de tornar amb escreix ....és com tenir un parent amb la mà foradada a qui hem deixat un munt de calers, no ens torna el deute i a sobre li hem de demanar uns diners que ja hem pagat prou i per avançat  des de fa anys! 

No oblidem que CIU va votar a favor d'aquesta llei perversa i d'altres que ha dictat el PP....sigui valent senyor Mas, sigui clar...vol la independència per Catalunya? o només vol mantenir un status quo personal per tenir vots...?  sigui valent com el molt honorable Macià , sigui valent com en Companys ....necessitem gent honesta i agosarada que ho doni tot per Catalunya i si no és el cas, abandoni, dimiteixi i ja en sortirà algun o alguna home o dona prou valents per tirar cap endavant....... de moment som ara més que mai un poble esclavitzat i sodomitzat per un estat que ens asfixia ....i haurem de passar comptes amb els peperos dia si i dia no per el préstec del rescat  ....que no caldria si només ens haguessin tornat una part de tot el que ens deuen ...té collons la cosa i perdoni però  la indignació és tant alta que encar em sortirien altres exabruptes ...menys polits encara....

El poble no li perdonarà mai que reculem , recordi-ho, ja en tenim els dallosins plens  !


11 comentaris:

  1. Els collons, Elfree, els collons!!!
    Colla de miserables, no es mereixen el respecte per més consellers, i President que siguin.
    Catalunya no se l'estimem, ells es volen a sí mateixos i el poder que això els dóna.
    ESPERO i DESITJO que el poble ho RECORDI, Elfree, que hi ha molta gent que navega segons els so que dirigeixen, i d'això els senyors CiU, CiU en saben molt.
    Com deia a cala Zel, són els millors fills de .... (aquí em modero, no vull semblar una dallonsis).
    L'11 de setembre allí ens trobarem, tots defensant el que és nostre!!!

    ResponElimina
  2. doncs no se pas si anar-hi... També hi ha bons motius per no anar-hi

    ResponElimina
  3. Sí que estaria bé que el president donés la cara, que com dius tu deixi de ser el president del partit i ho sigui del país, però és un president que no vol la independència, com el seu partit. No hi té interès, i si hi va perdrà més que no pas hi guanyarà. Per tant, a caseta. De totes maneres, com ja vaig dient aquests dies, no el necessitem per a res, perquè la manifestació és del poble, no dels polítics. Els que hi assisteixin ho haurien de fer en qualitat de ciutadans, no de polítics. Ells no són els protagonistes, recordem-ho, i anar-hi per fer-se la foto és encara més menyspreable que quedar-se a casa.

    ResponElimina
  4. No estan a l'altura, Elfree, no estan a l'altura. Aquest és el problema més greu que tenim: si fessin el que cal, no seriem on som (socialment ni nacionalment). Són uns merdes però esclar, això a ells se'ls en fot, l'important és tenir els sous ben segurs. I els hi tenen, els hi tenen...

    ResponElimina
  5. Quan ho he sentit per la ràdio m'he quedat molt decebuda, però molt... No m'ho podia ni creure, la veritat.

    Després he pensat que el més important és que es vegi que qui va al davant és la gent del poble... Molta gent, que estigui ple, que impressioni, que surti a les notícies de tot el món... que els catalans volen la independència. Que no hi ha uns polítics al davant sinó que hi ha milers, centenars de milers, milions de catalans.

    Tot i així, jo hagués preferit que hi anés, a títol personal, sense corbata, amb samarreta i bermudes, barrejat amb la gent... però per anar-hi "com a polític", potser prefereixo que no hi sigui. Ni ell ni cap.

    ResponElimina
  6. La manifestació és del poble, organitzada per la societat civil que fa temps ha començat la marxa ... els polítics no són dignes ni de trepitjar-la... si alguns volen venir doncs mira!serem més, però no, no són dignes de ser-hi.

    M'enduc el cartell!


    ResponElimina
  7. Aquests polítics convergents tenen doble cara. S'estimen més a ells que al seu país.

    ResponElimina
  8. ...

    sincerament, no sé què dir. Tot em supera, no em sorprén i desespera.

    ResponElimina
  9. Dafne estem completament d'acord! apa som-hi ! l'hem de fer gran i grossa! abraçades independents i lliures!
    pons 007 he anat a l'enllaç i discrepo , manifestacions per les retallades socials se n'han fet un munt i tornaran a fer-se, a més no és ara la qüestió si fóssim independents tindríem unes altres perspectives econòmiques i socials i aleshores ja posaríem a to a qui governés ...jo si crec que s'ha d'anar, i a mi no em convoca pas CIU ...
    Tens raó Xexu no la vol, no vol el mateix que nosaltres però no es pot girar de cul a la história ni tampoc a nosaltres, el poble capdavanter com ha de ser però crec que els hi pot passar factura si no hi van i sobretot si fa el sord al clam!
    Ferran no no estan a l'alçada, però si la cosa és fa gran i creix tindran collons d'anar en contra?
    Assumpta ja saps jo no els he votat, considero que no pot fer una crida i després amagar-se és incongruent...si no hi hagués dit res encara...el poble unit , com més serem millor i els polítics si volen a casa seva !
    Carme a que és un cartell molt xulo? el que més m'agrada és clar i ras el dir Catalunya nou estat d'Europa! si tens raó és la societat civil que demana i empeny!
    khalina doncs a pesar d'això si es giren d'esquena al poble hauran signat la seva defunció política!
    penyabogarde si l'hem perduda...
    rits hem de conservar dins la indignació digna i justa una espurna d'optimisme que podem girar la truita!

    ResponElimina
  10. hehehe!! m'ha fet gràcia lo dels dallonsins..... però és cert, estan ben plens!

    ResponElimina

benvinguts comentaris