Paisos Catalans

dijous, 9 d’agost del 2012

Melange bizarre del nou !!!!

Avui és dijous 9 d'agost ( obvietat) i tristament triple aniversari de fets terribles 9 d'agost la segona bomba atòmica a Nagasaki el 1945 : 40.00 mil morts  a càrrec d'un bombarder nord-americà , el més greu és que era la segona bomba, i ja havíem pogut comprovar l'horror i la magnitud de la destrucció i el mal que havia provocat l'anterior....,   el 1969 es produeix un brutal assassinat , Charles Manson  mata i tortura Sharon Tate i cinc persones més; al 2004 al Japó  un accident a la Central Nuclear de Mihama provoca 5 morts .....en el primer cas l'absoluta irracionalitat d'una guerra; en el segon la irracionalitat i maldat d'un home i una secta ; en el tercer l'atzar i el mal funcionament, va ser el primer accident greu d'un reactor nuclear abans de la encara present i recent tragèdia de Fukushima ......m'imagino que deu ser casualitat aquesta coincidència de fets luctuosos...cada dia em podríem trobar segurament.....però bé passarem a altres coses més lleugeres , d'un caire molt diferent , un altre 9 d'agost es clausuraven fa vint anys els jocs olímpics de Barcelona ( seré parcial però per a mi els millors jocs fins ara) i aquell amics per sempre ressona entre records i optimisme .....de fa vint anys....
Per tal de commemorar de manera convenient les dues diades el govern aquell que és la riota del món sencer i ens vol anorrear i esborrar del mapa ha decidit que els immigrant sense papers hauran de pagar si volen rebre asistència sanitària i  a més els hi recorda que han de regularitzar la seva situació...àngela maria com si fos culpa seva que no tinguin papers ni feina legal...! cinisme barat i del dolent! i en quan a la dona ....els peperos la volen relegar a florero .....i mentrestant als jocs Olímpics actuals les dones ( en gran part dels països catalans) de handbol, de waterpolo, les nedadores, les de la sincronitzada ....van guanyant medalles o pel camí de guanyar-les ....

i dans l'ancien calendrier républicain français d'aujourd'hui est le jour de la câpre, o sia que avui està dedicat a la tàpera, el fruit de la Taperera si mengeu amanida en podeu posar , hi donen un toc de sabor! 

I per finalitzar aquesta melange passeu-vos per http://premiscat.blogspot.com/ ja han sortit els nominats!!!! i entre els blocs nominats tinc el goig i el plaer de comunicar-vos que hi sóc encara que dubti i de vegades no pensi ....moltes gràcies!!!!! ei aneu mirant i llegint en totes les categóries n'hi ha per triar i remenar , el nivell és altíssim!!!! i gairebé és com els jocs olímpics , el c@ts els premis populars millors de la catosfera ( ep avís per despistats: no tenen res a veure amb els altres "populars" el de la gavina i la tisora, no us confoneu)

17 comentaris:

  1. Ei felicitats a tos els blogs nominats!!! i el meu agraïment als organitzadors de c@ts!

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats pel blog nominat! El teu "Si dubto sóc..." ho mereix de sobres!

    Una abraçadeta muntanyenca!

    ResponElimina
  3. Entre tantes efemèrides no massa agradables, bones notícies, almenys blogaires. Felititats per estar nominada, hi ha molta competència, així que molta sort!

    ResponElimina
  4. has tingut sort que no comparteixes nominació en cap de les categories del meu bloc, així encara tens esperances de guanyar ;)

    ResponElimina
  5. jo penso que també soc a una.de les llistes.....haure de posar tambe l'anagrama.....

    ResponElimina
  6. Mira que maco queda el logo aquí al teu blog!! :-))

    Súper merescut!! ;-))

    Aquests posts teus "tipus-barreja" em fan pensar en una mena de full informatiu; els llegeixes i, en un moment, ja saps tot el que s'ha de saber per estar "al dia" ;-)

    Per cert... la notícia de la bomba atòmica sempre m'ha semblat de les coses més terribles que ha fet la humanitat... després de saber el què passava... com van poder tirar la segona??

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats per la nominació i pels moments que ens fas passar!

    Enhorabona i endevant!

    Bessets.

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats per la nominació!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  9. Buf, al principi del post m'estava agafant una sensació d'angoixa... sort que la cosa ha anat millorant i ha acabat explotant amb una traca final amb els premis cats i la teva nominació!

    Enhorabona!

    ResponElimina
  10. Felicitats noia! Jo sempre ho dic, per qui s'hoqui s'ho curra, sempre hi ha premi.

    ResponElimina
  11. Tela la melange de notícies, la majoria de les quals són més aviat de difícil digestió, glups. Sort que, com a mínim, estic fresquet; si a sobre estigués suant la cansalada no sé jo com se m'hauria posat l'amanida! :S

    ResponElimina
  12. Sort que sempre hi ha alguna bona notícia per destacar. Estic molt contenta per la teva nominació, te la mereixes!

    ResponElimina
  13. moltes gràcies a tots i totes i a tothom!!!! sento no respondre un per un fa massa calor davant l'ordinador....uf....moltes gràcies, de tot cor!

    ResponElimina
  14. Felicitats per la nominació! Ets molt treballadora, i un encant de dona!

    ResponElimina

benvinguts comentaris