Paisos Catalans

dimecres, 10 d’octubre del 2012

Uniforme del professorat català

Ara que havia estrenat mantellina i mitenes .....mecatxis ! ja se sap , és notori i conegut que aquest és el vestit oficial de mestres i professorat des de P3 fins més enllà....avui hem cantat els segadors , com sempre, a l'inici i final de cada classe mentre els delegats de grup vigilaven els companys no fos cas que no cantessin.....

16 comentaris:

 1. Ei, i t'has oblidat de l'himne del Barça entre mates i llengua! (bé, he de dir que jo a tercer i quart d'EGB el cantava sovint, a classe, i crec que no m'he quedat traumatitzada :-)

  ResponElimina
 2. Doncs, a mi m'agrada l'uniforme aquest. Molt més bonic que el de la camisa blava arremangada.

  ResponElimina
 3. I també t'has oblidat que s'ha substituït l'Educació Física per una ballada de sardanes... no? O no ho he entès bé? O eren castells?

  Aix no sé!

  ResponElimina
 4. I suposo que el mapa d'Europa de la paret s'acaba a l'Ebre, no? En cas que continuï més enllà, hi ha d'haver dibuixats els típics dracs i abismes que ens expliquen sempre a l'escola que hi ha més enllà de la Franja de Ponent (territori típicament català), és clar.

  ResponElimina
 5. Molt més bonic aquest que el d'abans!
  Com diu en Joan que arribi a en Wert!

  Una abraçada!

  ResponElimina
 6. vaja jo creia que els nanos havien d'anar amb barretina a escola..

  ResponElimina
 7. quins traumes infantils que tinc de tan cantar els segadors i l'estaca!

  ResponElimina
 8. i els que vam estudiar a can Francu, immersos en la cosa castissa (i olè)! Això sí que fa indepes :)

  ResponElimina
 9. hehehe! posem-hi humor perquè sinó vénen ganes de tallar caps!!

  ResponElimina
 10. Au, demà em poso el vestit de catalana i cap a l'insti s'ha dit! sí, sí ho has sentit bé, demà vaig a l'institut no vull celebrar la hispanitat. M'encanta el PP, crea vivers d'independentistes, per cada paraula del Wert (o com es digui), un independentista més al sarró!
  Maleïda ignorància!
  Au, visca Catalunya lliure

  ResponElimina
 11. ai,ai,ai, que jo també vaig estudiar amb en Francu i em va donar per les castanyoles!

  és greu? ÔÔ

  ResponElimina
 12. A mi no em va pegar per les castanyoles però vaig haver d'arribar a la universitat per tindre una altra visió del món. Així és que ara no vull tornar enrere, Sr. ministre.

  ResponElimina
 13. Gemma a mi que tinc més anys, em feien cantar el cara al sol, resaven cada dos per tres, els dissabtes a passar el rosari, al pati teníem tres banderes, la espanyola, la de falange i la de requetès....i a classe hi tenien un retrat del "caudillo" el crucifix al mig i a l'altra banda el retrat del fundador de la falange....això si era adoctrinar....al·lucinant oi? i anava a una escola pública no religiosa!
  Jpmerch et dono la raó molt millor oi?
  Carme i tant! a sobre amb tanta pluja les espardenyes de betes no s'assequen bé...i m'he de preparar les classes de recitació de l'estatut del 2006!
  Joan el WERT és sord! que es pot esperar d'un ex tertuliano d'intereconomia.....
  Xexu cert, a més les parets de l'institut estan farcides d'eslògans separatistes.....no fos cas....
  Glòria no creguis .....les mitges se'm cauen!
  fanal blau una abraçada! ja sé que tu també portes el mateix uniforme a la teva feina!
  lolita a qui no porta barretina el castiguen de cara a la paret i s'ha d'aprendre la llista de presidents de la generalitat!
  pons007 i t'has oblidat el cant de la senyera! aix...
  Clidice ja ho pots ben dir olé pel guert ....ozú!
  Alba sense humor ja tindria una úlcera o dues!
  Carina felicitats! jo vaig fer una mica de trampa i vaig celebrar la Pilarica, celebro que no haguéssiu celebrat res....Visca Catalunya lliure i culta!
  Montse si només són les castanyoles....ara si surts de casa amb vestit de volants i peineta jo si que començaria a amoïnar-me!
  novesflors la primera vegada en ma vida que vaig prendre apunts en català va ser a la universitat! no no volem tornar al segle XVIII!

  ResponElimina

benvinguts comentaris