Paisos Catalans

dilluns, 25 de febrer del 2013

Dilluns dilluns dilluns

Escric dilluns tres vegades a l'estil detectivesc de moda últimament , el metodo3., el que em resulta sospitós no és que uns i altres s'espiessin amb delectació i frisança no....ni tant sols el perquè tot plegat sembla haver-se ajuntat ara per sortir a a la llum , no el que realment em resulta molt estrany és perquè carai tots aquests i aquells i aquelles i els de més enllà contractaven la mateixa agència  de detectius? és que feien ofertes especials per a polítics i partits? amb una sola recerca i a cop d'ull he trobat més de vint agències de detectius operant a Catalunya .....no ho entenc o feien ofertes tres por uno o és que els partits polítics els hi passaven als altres la direcció de l'agència ? 
Passeu-vos per la web de metodo3 no té cap engruna sobrera, especialment els seu compromís amb el client , consta de deu punts  .....us copio el punt 7
7.
La confidencialidad es lo primero.
Todas las investigaciones que realizamos son confidenciales y, salvo que el cliente quiera que aparezca en prensa y así nos lo solicite, jamás dejarán de ser confidenciales.

d'aquí es pot desprendre que o bé han faltat notòriament al punt 7  o bé algun client ha sol·licitat que aparegui en premsa ?
Jo ja no entenc gairebé res....o si? 
avui llueix esplèndida una lluna plena, pleniluni , lluna rodona .....lluna3! qui li hauria dit al pobre Descartes que el seu Mètode de 4 regles passaria a ser un mètode de tres.....en ratlla

13 comentaris:

  1. No sé aquesta gent del metodo 3 com se'ls ha pogut escapar lo de la carn de cavall......si han investigat a tot quisqui.
    A veure si tot es un montatge per fer-nos estar distrets.

    ResponElimina
  2. Jo tampoc entenc res de res...
    Tot plegat és una tragicomèdia, massa tràgica.

    ResponElimina
  3. No em crec res de res...

    Dues preguntes:

    1.- La teva: tots anaven a la mateixa agència?

    2.- Tots anaven al mateix restaurant a ser espiats? Apa que no hi ha ni res restaurants a Barcelona!

    Ara en Guardiola... si home i què més!!!!!

    ResponElimina
  4. Més que una tragicomèdia sembla un sainet dels més casposos.
    El que hem de veure. El que hem de viure!

    ResponElimina
  5. Home, a mi em sembla clar que algú ha demanat que es publiquin els resultats. Ara surten tots els casos de cop, ha de ser per alguna cosa. Algú ha autoritzat la publicació, i els altres, per venjança, han autoritzat les seves també.

    Ara, per què contractaven tots la mateixa agència és una cosa que se m'escapa.

    Ostres, ara veig que tu també estàs involucrada! El número de la paraula de verificació per comentar és 333!

    ResponElimina
  6. Reconec que no és un tema per riure... però la forma en que tu ho expliques és boníssima!! :-))

    Això de les ofertes per a partits polítics és genial!!

    Ahir, al Twitter, també hi havia qui es preguntava per què tothom anava al mateix lloc... és ridícul. Si això hagués sortit a un culebró d'aquells veneçolans (amb tots els meus respectes) diríem "apaaa què absurd! tots a la mateix agència!!"... doncs sí, tots a la mateixa agència: Ho veig i no m'ho crec...

    ResponElimina
  7. Esperat, que ara sortiran les altres agencies i cada una destaparà més coses! ja ho veuràs, això serà una competició per veure qui treu més merda a la llum!

    ResponElimina
  8. Tot plegat és molt curiós... tothom fa cap al mateix lloc, com si no hi hagués més detectius! Però això acaba de començar.... com bé diu en Pons ara començaràn a destapar-se totes les merdes. Jo voto per pelar-los a tots! No m'importa res del que vingui d'ells, solament que fotin el camp i deixin relleu a gent més competent i menys lladra.

    ResponElimina
  9. No entenc com les altres agències no es queixen de monopoli! Denunciable totalment!

    ResponElimina
  10. Sí, la pregunta que tu fas és una bona pregunta.
    Jo, que sóc una humil ciutadana, petita, com tots ells perquè qualsevol meteorit pot acabar amb tots qualsevol dia, no comprenc tanta corrupció ni aquestes conxorxes, ni aquesta avarícia de poder i de voler dominar els altres… I, en aquest assumpte, com diu Fanalet, no comprenc res.

    ResponElimina
  11. Ara això comença a assemblar-se a Itàlia...Les notícies son un recital de xoriços destapats. Més "Reallity show" que aquest no n'hi ha... ara caldria que entre ells s'auto-liquidessin..
    *i en diferit!

    ResponElimina
  12. No sé què passa que no puc entrar a la web, i mira que estava pensant demanar una investigació sobre el nostre nou cap, sobretot sabent que serà confidencial...
    Vols dir que no hi ha un Geni Maligne rondant per aquí? o és un Geni Tonto directament...

    ResponElimina
  13. noies, nois, moltes gràcies pels vostres comentaris i disculpeu que no us respongui una a un ....supòs que entre genis malignes, detectius i malvestats en tenim un cabàs massa ple....si no fos pel blog .....i pels vostres comentaris no sé pas com m'aniria....

    ResponElimina

benvinguts comentaris