Paisos Catalans

dimarts, 12 de febrer del 2013

Errare humanum est , perseverate diabolicum

El món està remogut, el pontífex diu que plega, que abdica del papat, independentment del que ha fet o deixat de fer durant el seu curt papat, diria que és un gest gairebé insòlit, i rar ja que sembla ser que feia uns sis segles que aquest fet no es produïa, no estic al corrent de les pressions si és que n'hi hagut o els intricats viaranys de la cúpula eclesiàstica.....però considero que ha fet bé , a veure si m'explico, si ell considera que no té prou forces per dur a terme la seva tasca trobo molt honesta i coherent la seva decisió . Admiro les persones que tenen el valor de prendre decisions , i en el seu cas, pel lloc que ocupa encara té més rellevància. 
Nedar contra corrent què difícil és! El respecto Benedictus XVI! ab imo pectore!
Com a contrapunt, en la vida política i mundana, no paro de patir ensurt rere ensurt i sorpresa rere sorpresa ....ara resulta que la senyora Camacho es va reunir fa uns quants anys amb l'ex del fill gran dels Pujol.....si algú et revela un possible o més que possible delicte i calles ....et converteixes en , com a mínim, encobridora ....i per amanir amb pebre tot plegat la cosa encara és més rocambolesca i kafkiana ja que la trobada va ser degudament espiada per una agència de detectius contractada pel PSC , i al capdavant figurava l'aleshores "Molt honorable" senyor Montilla , president de Catalunya .....(?????) jo no acabo d'entendre res de res.....delictes o sospites de delictes encoberts i mai denunciats fins ara.....perquè no va sortir llavors ? i per què ara? quin galdós paper la de la Camacho....n'estava al corrent el seu partit? i això d'espiar? què lleig! no em mereixeu cap ni mica de respecte!

I ens demanen papers, certificats, còpies compulsades i d'aviat empremtes dactilars i anàlisis de sang als treballadors per qualsevol mísera oferta de treball on t'inspeccionen fins l'etiqueta de la roba interior !!!! i ells i elles al cim del poder .....menteixen, falsifiquen amaguen, espien, callen...tergiversen, acusen sense proves i si en tenen  se les guarden .....
Errare humanum est, sed perseverate diabolicum

21 comentaris:

  1. Si quan va començar el papat ja tenia edat de jubilar-se aquest home! on vas a parar, que en posin un de jove! millor en cara una joveneta de 25 anys!

    ResponElimina
  2. Tot això de la Camacho em recorda a la Lewinsky, no et sembla? Això de guardar-se tant temps les proves és una marranada, i no sé quin dels dos casos és més brut.

    ResponElimina
  3. Doncs sí, Elfree
    no passa res perquè plegui el Papa
    el problema seria que plegués la mama
    estaríem perduts

    ResponElimina
  4. Anava a fer un comentari, però en Gregori, m'ha fet esclatar a riure i ara ja no sé què volia dir...

    Però és fàcil, Elfree, vull dir que ho expliques tot molt bé i que no sé què més afegir-hi...

    ResponElimina
  5. avui m'han enviat un escrit esn que deia que un home passant davant la moncloa ha escoltat tota una sèrie d'insults a qual més gran....ell ha preguntat a l'home de l'entrada que si passava alguna cosa.....a la que li ha contestat: no passa res, només estan passant llista.....

    Tot està podrit, però veiem clarament que el podriment va començar fa molts anys. Com que hi havia calers, tothom feia bona cara

    ResponElimina
  6. Ja ho pots ben dir, tot plegat fa un tuf de merda insoportable!

    ResponElimina
  7. Lluny com estic de la cúria vaticana, de la jerarquia catòlica (i de qualsevol religió/secta), penso que aquest senyor ha fet bé plegant, si sent que no té forces per continuar. Vaja, ni bé ni malament: ha fet el que li ha semblat oportú, que és del que es tracta.

    De la dona aquesta del PP no en diré res si no és en presència del meu advocat.

    ResponElimina
  8. Realment tot plegat fa fàstic, tots estan emmerdats fins dalt i es tenen agafats entre ells... a veure qui és més ràpid que l'altre. El més savi de tots: el Papa... saber retirar-se és un acte d'humilitat. ara que, ves a saber els merders que hi ha... potser s'ensuma que alguna cosa escletarà i ha decidit marxar abans no l'enganxi!!

    ResponElimina
  9. Em sap greu que plegui el papa...Em feia molta gràcia veure al Toni Albà imitant-lo i sobretot ballant.
    De vegades quan estic ensopida em poso aquest:
    http://www.youtube.com/watch?v=M2rLgaYv5AI

    ResponElimina
  10. Com deia abans en un altre blog: VERGONYA de tot plegat.

    ResponElimina
  11. Lo del papa insòlit, lo dels polítics la llei del embut. I una vergonya, tot i que ells no en tenen de vergonya.

    ResponElimina
  12. Quina coincidència, vols dir que la dimissió del Papa no té res a veure amb el dinar dels espies?

    ResponElimina
  13. Jo ja no tinc paraules i gairebé ni judici per tanta merda com està sortint i la que m'imagino encara que hi ha per sota. És que no és que no n'hi hagi un pam de net, no. El que no hi ha de net és ni una micra. Però el més fotut és que tot segueix igual, amb molta més mala llet i molta més pudor, surant tanta porqueria però ells al seu lloc i el país a la deriva, el del costa i el nostre aquí amarrat que no el deixen si per prescripció facultativa, anant cap al forat negre també. No se pas que podem fer, treure les armes al carrer? És que treuen de mi el pitjor, la desesperació, el mal rotllo...
    Buffffff.

    ResponElimina
  14. Em sembla que com diu el Joan, sempre hi ha hagut corrupció, però ara surt més, molta, per tot arreu, paral.lela als eros i les retallades i la combinació és brutal, diria que explosiva.... no ho sé, se'ns acosten tisores.

    ResponElimina
  15. Estem vivint uns temps, en tots els sentits, que ompliran llibres i llibres d'història... Ja aneu prenent notes? ;-))

    La decisió del Papa m'ha sorprès i m'ha agradat... Reconèixer que li fallen les forces, que es fa gran i que té ganes de retirar-se, m'ha emocionat.

    Tot el tema de Catalunya... Qui ens ho havia de dir fa un parell d'anys...

    I aquesta crisi tan bèstia, que ens fa pensar en allò que havíem llegit del "crack del 29" (que després va resultar que s'havia de dir "crash")

    I tota aquesta merda que va sortint dessota cada catifa que es mou una mica... A alguns els afecta en casos concrets, en altres sembla una podridura generalitzada...

    I el més fastigós: Que encara tenen la barra, bruts com estan gairebé tots plegats, d'anar-se acusant uns als altres!!

    Ei, però això de l'espionatge ha estat la repera, eh? La Camacho dinant amb la ex-Pujolet? Quines amistats!... i el PSC posant un micro al gerro! Kafkià, ELFRI, Kafkià :-P

    ResponElimina
  16. Jo ho estic vivint així com ho expliques. Demencial!

    ResponElimina
  17. I aquí no s'hi poden publicar dibuixos? He trobat una perla que s
    hi escau tant!

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PQE4WqQSOcQ

    ResponElimina
  18. pons els papes arriben a papes precisament a unes edats avançades, molt hauria de canviar l'església per posar una "mama"

    Xexu sí tots aquests corruptes i espies i espiats son uns marranots! les coses s'han de ventilar quan passen no quan la pudor arriba a insuportable!

    Gregori has estat genial !

    Carme jo també he rigut una bona estona!

    Joan haurien de fer com quan hi ha perill de gangrena tallar abans que el mal s'escampi!

    Deric jo malgrat tot segueixo volent pensar que això després ha de canviar necessàriament! pel be de tots!

    Ferran el cert és que a mi m'ha sorprès la renuncia del papa, no em negaràs que és un fet extraordinari .....tranquil que aqui no hi ha micròfons amagats! o sí?

    Ana Tarambana veus tothom hauria de fer el mateix, renunciar ,dimitir no sé s'ha de fer net , molt net tot plegat si no ens enfonsarem en la misèria i a sobre en la brutícia!

    parèntesi ja he vist el vídeo, a mi també em feia gràcia sí....

    novesflors vergonya i més encara....deshonor, indignitat, indignació

    Glòria anem d'ensurt en ensurt....i a sobre cada divendres els peperos ens preparen noves lleis que van enrere cap a l'edat Mitjana!

    Rafel a mi ja no m'estranya res.... qui sap! hauríem de revisar les audiències papals i veure si també hi van anar els de metodo3!

    Laura T de vegades crec que tot plegat té a veure amb que ens desmoralitzem , que ens deprimeim o que ho considerem tot tot igual...així preparen el terreny a qualsevol dictador de pacotilla ....eep molt bé el vídeo de l'educació emocional....gràcies! falta molta educació i també educació emocional....

    Gemma espero que les tisores que s'acosten les puguem combatre amb pedres perquè ja veig que els papers els fan servir per eixugar-se les vergonyes els uns als altres...no incito a la violència eeeh és allò del joc de pedra, paper i tisora...

    Assumpta estem d'acord .....i és realment kafkià.....jo crec que els interessa aquest esbombament de brutícia ....no a tos és clar, potser paradoxalment o no al mateix "pepe" per tenir-nos distrets mentre ens segueixen invadint tots els aspectes que Catalunya tenia i té com a competències des fa molt temps....ah i ara es veu que la ex del tal de santa res, que demanava un tall del pastís i com que no li van donar s'ha xivat....segurament estem vivim uns moments històrics....jo ja prenc nota!

    Demencial Jordi absolutament demencial pur cinema de terror!

    Laura T per cert encara que ja ho he dit més amunt quins dibuixos? en anar a l'enllaç m'ha sortit un vídeo d'educació emocional! potser o tu o jo ens hem errat....

    ResponElimina
  19. Doncs no era el video el que volia adjuntar, sinó un dibuix de la Mafalda molt escaient, peò no el puc enganxar aquí de cap manera.
    El video era d'una altra "guerra".

    ResponElimina
  20. potser blogger és qui fa la punyeta....llàstima sóc una fan de la Mafalda! gràcies! eep i bon diumenge!

    ResponElimina
  21. Opino el mateix que tu respecte a la dimissió del papa: si creu que és l'hora de plegar, actua en conseqüència. Coherent.

    Respecte al joc d'espies d'aquests últims dies, més val que no digui res: no vull embrutar casa teu amb pensaments lletjots. País.

    ResponElimina

benvinguts comentaris