Paisos Catalans

dissabte, 7 de juny del 2014

Set dies de lluny ( juny) al puny

Atapeït temps , farcit variat de molts i molts  bocins ......mitjans .finals de juny .....feina a la feina i esmolar l'eina .....una passada de corona d'una testa a una altra ....casualitat o casualitat? d'un primer (B)orb(ó) que ens va anorrear, aniquilar, maltractar i quasi extingir.....tricentenari amb un altre de la mateixa corda i nom .....ai que no tibin gaire més de la corda .....ceguesa i  sordesa real a la realitat ....frenètica cursa de paperassa a la feina .....tanta burocràcia ofega la docència i la paciència!!!! comiats d'alumnat que acaba el seu cicle formatiu....destí la vida laboral o/i la Universitat desitjada i potser idealitzada .....les reunions per a reunir-se o més aviat desunions per a desunir-se ? notes ....qualificacions.....signatures fotocopies i segells ....paperetes de vot .....urnes i sorpreses agradables i desagradables ......l'ultra en alça  ....l'oblit és perillós ....ensopegar una i altra vegada és de rucs....
Aniversari i aniversaris, una invitació, regal sorpresa , escoltar la veu lluminosa a d'un fanal de color blau presentant la mare i autora de la sergent Grimm, llibres per llegir desitjats, fumar o no fumar heus aquí el dilema, la boira lleidatana, escriure amb ploma també blava conversar amb  el mar i el cel , comunitats possibles d'aprenentatge, fletxa o sageta , ja em diràs, l'endemà  sopar amb l'alumnat,molts aplaudiments, emoció , tapes i presses , intent de convit fallit per excessiu , boomerang d'afectes amb escreix, futurs cursos propers plens d'obstacles , desencontres amb els dogmàtics...... complexitats acomplexades i complexes, el jueves que es queda sense dimecres, una vergonya i un insult la censura ....baixar del carro......estirar del carro o tirar el carro pel pedregar .....set dies de lluny de maig  i de juny iniciat ....pel juny la falç al puny que hi ha molt per segar....i d'aviat l'estiu.....
koniec
de moment
primers jocs del set ....
matx ball ?

17 comentaris:

  1. Com m'hagués agradat venir a aquesta trobada i presentació de llibre!!

    Fas una repassada de temes... Bona repassada!

    ResponElimina
  2. El Jueves, la revista que es censura els dimecres

    ResponElimina
  3. A vegades penso que ens hem begut l'enteniment. Aquest ritme no és sa. I el portem molts. Jo mateixa vaig haver de fer i desfer mil plans per poder ser a la presentació. I justament va ser una d'aquelles coses que vaig dir: "Em ve de gust anar-hi i deixo la resta."El dolent és que a vegades només aparquem la resta però tard o d'hora ho hem d'atendre a tot. Però va valer la pena: el donar suport, el llibre en sí i la trobadeta.

    ResponElimina
  4. ja ho diu la Laura T. Marcel. Quin ritme frenètic!

    males vibracions, que espero que esdevinguin bones, peruè els que ho volem tot, ho acabarem aconseguint!

    Una abraçada

    ResponElimina
  5. ep, parlo d'aconseguir no oblidar-nos de res i no tornar a ensopegar amb res i...em refereixo a corones que canvien de cap i a caps borbònics.

    Els obstacles dels cursos, segur que se superen! i les qualificacions, signatures, fotocòpies... ben aviat arriba l'estiu i els canviaras per la ploma blava amb tinta blava, no sé si des de la boira lleidatana o des d'un paisatge estimat i relaxat.

    Ohmmmmmmmmm

    ResponElimina
  6. Si tiben més la corda petarà... per bé? Esperem que si.

    ResponElimina
  7. Caram he dit que el meu post d'aquesta setmana era una mica poti-poti, però el teu si que ho és del tot, ho dic per tants de temes com tractes, està molt ben aprofitat...
    D'aquí a res vacances...Petonets.

    ResponElimina
  8. Buf, costa seguir el munt de coses que expliques. Sí que es percep optimisme i bon humor. Bona setmana!

    ResponElimina
  9. Ai, Elfree no pares.
    Qualsevol segueix el teu ritme...!
    Confio que quan arribin les vacances trobaràs un moment per les amigues i per una sense alcohol.
    Oi que si?

    ResponElimina
  10. Nenaaaaaaaaaaaaaa

    M'ha vingut al cap aquell divertit m'estan estressaaaandooo :-DD

    ResponElimina
  11. Nenaaaaaaaaaaaaaa

    M'ha vingut al cap aquell divertit m'estan estressaaaandooo :-DD

    ResponElimina
  12. Iupiiiiiiiiiii ha sortit doble!... (és que a Blogger li agraden molt els meus comentaris hehehe)

    ResponElimina
  13. i a sobre tot això encara toca escriure i visitar blogs, quina feinada tu!

    ResponElimina
  14. Bon joc de paraules! Em sembla que no t'has deixat res. Potser és que som al juny i s'ha de trencar la concentració - de paraules - de tot el curs. No sembla que el nou Felip estigui en condicions de fer-nos agenollar. No ho sembla.Per si de cas, nosaltres a lu nostre, sense distreure'ns.

    ResponElimina
  15. No t,has deixat res i lo millor que tinguessis temps per venir a la presentació. Quina il.lusio quan vaig veure q arribaves. Una abraçada!!!

    ResponElimina
  16. Carme faig el que puc i avui mani!
    M'hagués agradat trobar-te!

    Joan torna la censura anem a pitjor!

    Jpmerch igual sí que m'he deixat alguna cosa...

    Laura T no no és sa el ritme frenètic que duem....per sort fent mans i mànigues van poder ser-hi!

    gràcies Montse ritme apressat tant per dins com per fora, temps difícils, les condicions laborals no són les millors i tot plegat paga factura espero les vacances simplement per a no fer res o per llegir o passejar

    Bruixeta jo també espero que peti i que peti be !

    M Roser el meu no ´se si és més poti poti o peti qui peti....abraçades!

    Loreto almenys bon humor que no falti ....gràcies!

    Glòria espero que si que ens puguem trobar amb calma i una sense alcohol molt freda! abraçades!

    Assumpta neena no dubto que a blogger li agraden mooolt les teus comentaris perquè a mi també m'agraden i triplement....he he he m'estàs estressant molt bo!

    pons hi ha feines i feines visitar blogs no em cansa em relaxa!

    Teresa gràcies al felip ni flip i anar-hi anant cap endavant sempre sense recular!

    kweilan va ser un plaer escoltar-te , escoltar-vos! abraçada!

    ResponElimina

benvinguts comentaris