Paisos Catalans

dijous, 7 de setembre del 2017

Reflexions barrejades sobre la devaluació de fets i mots

No val ni la pena respondre totes les bestieses que diuen ....però si val la pena recordar el sgnificat veritable de les paraules : democràcia , govern del poble, el poble vota i escull els seus representants , o sia que estem simplement exercint la democràcia ; la "patada" la donen els qui canvien del tot el sentit i les funcions d'un tribunal al seu parer i propi benefici .


Ells no volien la constitució , ara la consideren gairebé intocable, excepte quan la toquen ells mateixos.....amb varies lleis,  ara no les cito totes o no en tindria prou amb un sol post , per exemple del codi penal i de la  modificació de les penes, es carreguen uns articles de la constitució .....o quan van  perpetrar la llei "mordassa" pensada per reprimir i inhibir tota mena de protesta o d'oposició......

No es pot raonar ni parlar amb qui no vol fer-ho.

Avui mateix el ministre que ens demana les factures i els rebuts fins i tot d'un llapis reconeix que tenim un dèficit d'almenys 10 mil milions  ( sospito que és la principal raó que no ens volen deixar decidir ni votar ......se'ls acabaria el xiringuito que tenen muntat pagat per nosaltres ) 

Imagineu-vos en ple  franquisme  els partits clandestins i sindicats ídem , ja que estaven prohibits, esperant cua al despatx del dictador per demanar-li permís per existir......i la gent dient als inicis de les comissions obreres ....ep no no us ajunteu abans per tenir garanties heu d'esperar que el franquisme s'hi avingui .........és el que diuen ara tota aquesta gent, se suposa d'esquerres, i que m'han decebut profundament , per exemple  la senyora alcaldessa  de Barcelona.....que sí que no que no es posi en risc cap funcionari ....i quan era amb les persones desnonades també els deia que au al carrer ....si no hi ha acord graciós amb els bancs no farem cap acció que psi en risc cap activista ......

Arguments ridículs.   

Ja tinc la samarreta a punt per la diada, les il·lusions a punt pel referèndum.....i si cal em faig una papereta a casa ....ja veig que la guàrdia civil la tenen molt ocupada perseguint, industries papereres  etc enlloc de vetllar , se suposa, per la seguretat dels ciutadans ......

Per cert no vull fer mala sang .....han desactivat un grup terrorista al Marroc i un d'ells era militant del pepe......ja m'imagino els titulars.....la connexió popular con el terrorisme .....

Orgullosa del nostre govern i del nostre Parlament ......podran filibustejar el que vulguin però ens dirigim amb pas ferm cap l'expressió genuïna de la democràcia : votar !!!!



14 comentaris:

  1. El quart paràgraf del teu post és una de les claus en tot plegat, al meu parer. Està clar xq no ens deixen votar. I està clar quina serà la manera de trencar els ous.

    Nosaltres, ens anem preparant. Ells van fent soroll i van espantant, però cal que tinguem clar quines son les nostres vàlues:

    - el poble unit.
    - el nostre treball.

    Amb aquestes dues vàlues i si els polítics nostres no s'esguerren entre ells, ho aconseguirem. Ho hem de creure així. De fet, la CUP ho ha après, després de l'estirada d'orelles en el tema pressupostos, tot s'ha encarrilat i estan més madurs i seriosos.
    Pel què fa a la Colau, buf,... estic convençuda que dirà que si els moviments que han fet Iglesias, Pissarello, Asens i ella mateixa els darrers dies ho indiquen, xò com l'star system que es creu que és, es fa estimar. Xò la jugada li sortirà malament. De moment, el seu partit al Parlament està trencat. I ja era hora. S'han de definir ja!

    ResponElimina
    Respostes
    1. gràcies rits la teva resposta és gairebé un altre post , estem d'acord en el que destaques de les nostres vàlues i espero que finalment els de Colau i companyia es posin al servei del poble i no dels seus interessos

      Elimina
  2. Controlen fins i tot les impremtes pacífiques. Es deuen pensar que a Constantí amaguen una màquina de "circostil".

    ResponElimina
    Respostes
    1. és un pols gegantí entre els titelles a servei de l'estat i nosaltres

      Elimina
  3. Docs sí orgullosa de seguir endavant, malgrat tots els entrebancs...

    Fan el ridícul buscant paperetes... com si els treballadors de l'impremta les traguessin a les butxaques.

    I com si avui en dia es necessitessin grans impremtes per imprimir paperetes...

    ResponElimina
    Respostes
    1. el president, el govern i la mesa s'estan jugant molt i arriscant ara cal que tothom doni la cara ....si cal les portarem de casa sigui com sgui el divorci entre ells i nosaltres no té marxa enrere

      Elimina
  4. Jo també, súper orgullosa dels nostres representants...
    Feliç a cada cunya publicitària que veig a TV3 anunciant el referèndum...
    Ja era hora d'anar pel dret! :-DDD

    I aquest home!! Genial l'ex-alcalde de Marçà!!
    http://elmon.cat/noticia/227428/exalcalde-mara-imprimeix-45000-paperetes-pel-compte

    ResponElimina
    Respostes
    1. si Assumpta genial el gest ....ara cal tirar endavant , els nostres polítics s'hi estan jugant molt no els podem decebre ....com dius, tirem pel dret !!!! ( mentre ells tiren de lleis que s'han fet a la seva mesura)

      Elimina
  5. ANGELETS¡¡¡,ENCARA ESTAN EL SEGLE XIX,PERO DISCRECIO,ES HORE D'AMAGAR ELS OUS...

    ResponElimina
  6. De vegades em sento com si estéssim durant el franquisme...
    Parlant de paperets m'ha fet gràcia aquell impressor que pel seu compte ja n'ha fet 45000 i diu que si la guardia civil les hi treu, les tornarà a fer...Ara m'adono que ja ho ha dit l'Assumpte. Ens calen moltes persones així per tirar endavant!!!
    Petonets i endavant.

    ResponElimina
  7. M Roser ara és qüestió de ser valents i alhora pacífics.....cap endavant si ens cal tothom que pugui i vulgui
    abraçades

    ResponElimina
  8. Bones reflexions.
    No sé si un diputat molt aplaudit per l'unionisme més ranci s'havia llegit aquesta frase de Hô Chi Minh quan els de CC.OO. se la jugaven i no tenien garanties:
    "Tots els pobles de la terra són iguals des del seu naixement, tots els pobles tenen dret a viure, a ser lliures i feliços".

    ResponElimina
  9. bona frase gràcies rafel ....les esquerres ja no sé de quin costa estan ....enlloc de drets estan de dretes

    ResponElimina

benvinguts comentaris