Paisos Catalans

dissabte, 28 d’abril de 2018

No tinc ni paraules

Cerdos en Montanera

Són uns altres porcs molts més animals que aquests ......
https://www.naciodigital.cat/opinio/16593/justicia/cega/sordaCuando el ve violencia en votar y ejercer derechos de participación política, pero no cuando varios individuos penetran a una adolescente sin su consentimiento, anulándola por completo, no vive una pesadilla. Se encuentra ante la .

10 comentaris:

 1. Ai la justícia espanyola, que em sembla que no es mereix aquest nom!!!Més que mai és cega...
  Bon diumenge, Elfre.

  ResponElimina
 2. Realment, indignació és poc, per dir el que sentim. Si una cosa així, tan greu, la tracten d'aquesta manera, ja no es pot esperar res d'aquesta justícia.

  ResponElimina
  Respostes
  1. res en podem esperar malauradament per totes i tos nosaltres

   Elimina
 3. Els porcs no tenen la culpa que alguns humans siguin tan mala gent. Si tinguessin un sindicat, protestarien que se'ls compari amb una gentola capaç d'abominacions així.

  ResponElimina
  Respostes
  1. segurament ho farien, però no se m'ha acudit altre comparació

   Elimina
 4. Absolutament tota la sentència ens ha indignat. I encara més les paraules d'un dels jutges que en el seu vot particular, ha pres posició descaradament en favor de la manada, i demana que només se'ls castigui pel robatori del mòbil. La seva barra no té límits quan fa servir paraules com: "jolgorio y regocijo"
  Una cosa és la justícia i una altra de ben diferent és la "Justícia espanyola".

  ResponElimina
  Respostes
  1. estic d'acord amb tu sobretot en les darreres paraules !

   Elimina
 5. Indignant del tot. Encara hi ha un substrat de masclisme molt fort (escandalós en el cas del magistrat del que parla el xavier), si no no s'entén que no es vegi violència on és evident que hi ha violència. Molt trist.

  ResponElimina
 6. veuen violència on n'hi ha i menteixen i on si hi ha extrema violència aleshores la neguen! substrat dius? és més encara som esclaves d'un país embogit

  ResponElimina

benvinguts comentaris