Paisos Catalans

diumenge, 6 de maig del 2018

La pluja de maig ....a raig



El Butzemann és un follet original de l'àrea alpina d'Alemanya i Suïssa, que va sempre amb un sac i porta pomes. El vídeo de la cançó s'ha fet viral a Catalunya.


Ja sé que vaig una mica tard .....no m'he pogut resistir a penjar la versió nostrada d'aquest vídeo  que ja ha fet la volta al món virtual ( m'abstinc del mot viral que em ressona a la grip)

Per cert vaig votar a l'enquesta d'ANC i celebro haver estat un del vots majoritaris , és a dir que volem al nostre president !

Celebro també l'anunci oficial de la desaparició d'ETA , que en un altre mena d'estat serviria per posar fil a l'agulla per netejar ferides i parlar , res millor que un dibuix de Ferreres , ara al diari Ara 
https://www.ara.cat/firmes/ferreres/contra-Ferreres_5_1969653018.html  
Ai han passat ja 40 anys del fets de maig del 1968 a França ......Situationist.jpg
By Espencat - Treball propi, Domini públic, Link




10 comentaris:

  1. Fa 50 anys d'aquest "il est interdit d'interdire" però, pel que fa a prohibir drets fonamentals, els protagonistes de l'acudit d'en Ferreres encara no se n'han assabentat.

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó: són temps cruels i aspres. Per embellir-los cal que ens concentrem en les petites coses amables que tenim al voltant: un prestatge amb llibres, aquell record de viatge, un arbre estimat, les plantes que veiem... això farà aflorar algun record que ens acariciarà i ens donarà força per tirar endavant.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Jo també he votat a l'ANC i també he votar l'opció majoritària!
    Volem el nostre president, el nostre govern, el nostre parlament sencer i no escapçat.

    ResponElimina
  4. Tots voldríem que Puigdemont tornés a ser president, juntament amb tot el govern anterior, el govern legítim. Però si no hi ha manera de desobeir l'Estat amb garanties que el govern serà efectiu, haurem de buscar la solució que sigui, però no podem estar més temps sota govern de Madrid, que sigui Millo el nostre representant i Soraya qui dóna les ordres.

    ResponElimina
  5. Certament ha començat ben distret aquest maig, i qui sap el que ens n'espera, encara... Costa mantenir la serenitat i el cap fred per no caure en més provocacions innecessàries...

    ResponElimina
  6. Aquest follet rodanxó, em cau molt bé...Segurament porta pomes grogues!
    Petonets.

    ResponElimina
  7. Si finalment el "gobierno de la naciong" impedeix l'investidura de Puigdemont, demostrarà (una altra vegada més)la poca qualitat democràtica d'aquest estat que ens intenta sotmetre.

    ResponElimina
  8. al final serà president de palla....i continuar lluitant o esperar que Ñ la cagui, que sembla que van per bon camí.
    Salut i República

    ResponElimina
  9. Un bon resum i variat de les notícies que tenim darrerament,Elfree. A excepció de la darrera que ja fa massa temps que és notícia.

    ResponElimina
  10. disculpeu-me que no us respongui a cadascú , però agraeixo tos els vostres comentaris i us dono les gràcies

    ResponElimina

benvinguts comentaris