Paisos Catalans

divendres, 20 de juliol del 2018

Coses que passen després del discurs reial del 3 octubre 2017

Semblen "acudits" però són fets reals ....llegit al diari  el dimarts 17  la Moncloa, és a dir el govern que ara mateix governa  el país eñe diu que no forçarà la fiscalia , l'espanyola és clar ...però no diu res de no intentar forçar la fiscalia belga .....

Més , agredeixen a un periodista especialitzat en destapar la brutícia de l'extrema dreta ,tranquils qui l'ha agredit és un policia estatal al crit de Viva España.... apart del pepe i els naranjitos li hem d'agrair al felipe hereu de son pare  tots els atacs ...... m'oblidava el subjecte agressor també ha exclamat viva Franco! 
és aquest d'aquí abaix que quan ha estat interceptat per un veí que havia presenciat els fets ha ensenyat la placa
http://elmon.cat/politica/jordi-borras-agredit-home-que-sidentifica-policia-del-cnp

Per cert el senyor orilla també l'assenyalarà en el seu compte piulador com va fer amb els docents de l'institut  del Palau ?

8 comentaris:

  1. Quan marxem, quanta merda ens quedarà encara a dins en forma de violents i agressors, crec que serà el problema més important que tindrem i a sobre fan la denúncia ells! Aquest món sl revés és molt cansat!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. però potser aleshores rebran ells , els agressors ,un tracte com el que són

      Elimina
  2. Realment, tot plegat, sembla una peli de ciència ficció o de terror...
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. més aviat de terror M Roser i és terror promogut des de les pregoneses de l'estat

      Elimina
  3. Un policia, agredeix un periodista que acostuma a denunciar la impunitat de l'extrema dreta, diu viva Espanya, diu viva Franco... i el govern de Madrid mira cap a una altra banda?
    A algú li estranya?

    ResponElimina
  4. no la veritat és que ja no ens estranya però continua sent greu , molt greu

    ResponElimina
  5. El cas és que el paio aquest no té l'edat per haver viscut l'època de Franco, però després els adoctrinats som nosaltres. I així anem, convivint amb fanàtics i feixistes, que avui han entrat amb un cotxe per la plaça major de Vic tirant per terra les creus grogues que s'havien posat allà per protestar pels presos i preses. He de dir que com a protesta no m'agrada gens, jo no hi posaria mai creus. Però el que ha fet aquell animal l'hauria de portar directament a la presó. Veurem com se'n surt sense cap problema.

    ResponElimina
  6. lamento estar d'acord XeXu no per tu és clar si no per que veig i comprovo que les agressions tant les que venen de part d'extrema dreta com les que venen directament de l'estat en totes les seves variants segueixen impunes , bé es pot opinar difeerent i mai justifica agressió ni violència mai

    ResponElimina

benvinguts comentaris