Paisos Catalans

divendres, 30 de setembre del 2011

L'estrès quotidià va fer que ahir perdés bous i esquelles  , vaig baixar del bus i a la mà duia un diari i  una funda semblant a la de la imatge només amb el color, vermell, d'aquelles que venen als establiments de tot una mica,  i una mica esparracada perquè a part de la T mes, hi tenia noveta per estrenar una T-10 i algunes fotos de carnet d'una amiga meva i de la seva filla, una targeta amb el servei de taxi de Mollet, record de quan hi treballava relativament a prop, un carnet de docent caducat, l'antic carnet de TMB que t'havies de fer per tenir T-mes, una tarja d'una parenta meva amb la seva adreça, telèfons i correu @, un paper on posava que sóc al·lèrgica a l'ibuprofeno ....una entrada de la Casa de los cuentos....en fi que no em sap greu haver perdut les targetes de metro, bon profit els faci a qui les hagi trobat...em sap greu per les altres coses, insignificant i banals objectivament, però per a mi importants....quan me'n vaig adonar ...vaig caminar resseguint els meus passos ....i mirant el terra... però no vaig trobar-la....potser si se la troba algú com cal i veu el meu nom i cognom, el lloc on treballo potser me la farà arribar, o la tira dins una bústia...jo ho faria....

Amb la de coses que estan passant i jo donant voltes a una minsa pèrdua! Hi ha moltes coses que no entenc....es posa a la vora del precipici a les institucions que atenen discapacitats i gent gran....no hi ha diners.....ara sembla, per sort, que almenys cobraran sinó tot una part, què passa? ells mateixos se n'han adonat del que estan fent? ara no hi ha diners i ara sí.....no era cert que no n'hi havia?  Em remou els budells que es plantegin posar un impost per les grans fortunes ....de manera temporal!!!!!!!!! pobrets milionaris ! només temporal! i el salari dels treballadors socials, dels docents i dels metges, infermeres....que durant anys de bonança ja estava congelat, i ara des de fa un any o més retallat i escapçat? també és una mesura temporal? ens tornaran els calers? algú rescabalarà els patiments de la gent desesperada que depèn de la Renda mínima d'inserció passats aquest darrers mesos?
No la crisi es resol així....carregant contra els metges, els educadors, els treballadors socials, els qui no tenen res, i mentrestant els senyors Millet campen lliurement sense haver tornat ni la més mínima part del que ens han robat a tots!!!! i us copio un fragment  del BOLETÍN OFICIAL DEL ESTADO
Núm. 184
Martes 2 de agosto de 2011
Sec. V-A. Pág. 81599
cve: BOE-B-2011-26034
V. AnunciosA. Anuncios de licitaciones públicas y adjudicaciones
MINISTERIO DE ECONOMÍA Y HACIENDA
26034
Anuncio de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre, Real Casa de laMoneda, por el que se convoca procedimiento abierto para el suministroy distribución domiciliaria de los lotes de navidad para empleados, en laComunidad de Madrid y la provincia de Burgos.
1. Entidad adjudicadora: Datos generales y datos para la obtención de lainformación:
a) Organismo: Fábrica Nacional de Moneda y Timbre, Real Casa de la Moneda.
b) Dependencia que tramita el expediente: Servicios Generales.
c) Obtención de documentación e información:
1) Dependencia: Servicios Generales.
2) Domicilio: Calle Jorge Juan, número 106.
3) Localidad y código postal: Madrid, 28009.
4) Teléfono: 91 5666001/04.
5) Telefax: 91 5042943.
6) Correo electrónico: clabrador@fnmt.es.
7) Dirección de Internet del perfil del contratante: www.fnmt.es.
8) Fecha límite de obtención de documentación e información: 23 deseptiembre de 2011, a las 13 horas.
d) Número de expediente: 03/07/2011/SG.
2. Objeto del contrato:
a) Tipo: Suministros.
b) Descripción: Suministro y distribución de 1.825 lotes navideños paraempleados.
c) División por lotes y número de lotes/Número de unidades: 1.825 lotes poraño, para los años 2011 y 2012.
e) Plazo de ejecución/entrega: Años 2011 y 2012.
i) CPV (Referencia de Nomenclatura): 15800000
3. Tramitación y procedimiento:
a) Tramitación: Ordinaria.
b) Procedimiento: Abierto.
c) Subasta electrónica: No.
d) Criterios de adjudicación: Los establecidos en el Pliego de CondicionesTécnicas.
4. Valor estimado del contrato: 638.750 Euros.
5. Presupuesto base de licitación:
a) Importe neto: 319.375 euros. Importe total: 376.862,50 euros.trtiu

Què? què en penseu? 
menys cistelles! tot plegat fa venir basques

16 comentaris:

  1. Fa venir basques, indigna, em costa de creure-ho però és més que evident.
    Diria que és obscè. Molt obscè.

    Desitjo que qui s'hagi trobat els teus bocins, tingui a bé tornar-te'ls, ja que llevat de les targes no enfaràs pas res.

    Una abraçada després d'espolsar-me la mala llet!

    ResponElimina
  2. Però a més, si fem la divisió del valor del contracte pel número de cistelles, n'ixen a 350 euros. No em crec jo que li donen a ningú una cistella de més de 80 o 90 euros, per la qual cosa, algú se'n fotrà a la butxaca uns 300.000 euros de no res.

    ResponElimina
  3. quina pocavergonya!
    ens hem begut tots plegats l'enteniment?
    mira que n'hi ha de coses per retallar i, en comptes d'això van a l'essencial, al què fa mal...
    no anem bé així...

    esperem que puguis recuperar tot allò personal que has perdut i que potser algú ha recollit per retornar-te... ara que, veient com va tot...

    au, va, malgrat tot, bon cap de setmana!

    ResponElimina
  4. La mare que els ha parit -perdó- per Nadal i sense Nadal. A què esperem per sortir al carrer?... Em sap greu el que has perdut, a mi em dóna molta ràbia perquè li agafe carinyo a tot el que ha estat en mi un temps.

    ResponElimina
  5. L'altre dia en Josep Lluís m'explicava això dels lots de Nadal... no sé ni què dir.

    Bé... que espero que alguna bona persona trobi la teva cartereta i te la faci arribar. La gent normal, solem ser bona gent.

    ResponElimina
  6. Sí, ja sé que en economia les coses que es fan no tenen nom, però vull tornar a la teve pèrdua, que les altres coses ja les sabem, i no cal posar-se pedres al fetge. A mi em sembla una pèrdua sensible, sap molt greu perdre coses de tan valor sentimental, molt més que les materials. Tant de bo t'ho tornin.

    ResponElimina
  7. Ojalá et retornin el que has perdut! Potser és insignificant en quant a valor material, però el valor sentimental a vegades és molt més important!
    Jo no puc entendre aquestes accions, centres de gent gran i discapacitats i que no cobrin!!! I què en farem de les persones que allí s'estàn? Bé hi ha d'haver algú perquè les cuidi, bé s'han d'alimentar...?¿?¿ Si s'ha d'estalviar estalviem, però raonablement... Fora cotxes oficials, fora diners per dietes i òsties, prou de gastar diners en coses totalment estalviables! perquè jo per anar a treballar hi vaig amb el meu cotxe, i a l'hora de dinar, si convè m'enduc un entrepà! ¬¬ I una basca ben gran que fa venir que a determinats lloc es dediquin a treure a concurs qui fa les cistelles de Nadal! I segur que amb un bon pernil! ARGGGHHH!!!
    Crec que m'he esvalotat massa.... En fi.... Disculpes!
    Salut i que tinguis sort!

    ResponElimina
  8. Però és que a més, si divideixes l'import del contracte pel número de cistelles et dóna 350 euros per cistella. Supose que més de 80 o 90 euros com a molt per unitat no li'n posaran. Conclusió, algú se'n fotrà uns 300.000 euros a la butxaca i ací no ha passat res.

    ResponElimina
  9. A mi em preocupa més el porta targetes que has perdut que això dels lots... Si ja ho sabem, que tothom llença els diners com i quan vol. No cal que ens torturem amb més exemples! Ara, que a tothom li agrada rebre lot de nadal! I ser treballador de la "casa de la moneda" no fa que t'agradi menys!

    ResponElimina
  10. -gràcies fanal blau de moment no he recuperat res...immoralitat i manca d'ètica, vaig voler comprovar si era cert això del BOE i sí tristament ho era...en el món que ens ha tocat s'hauria de jutjar a qui malbarata fons ...serveis socials, ensenyament, sanitat haurien de ser prioritaris!
    -Vicicle sóc de les qui guarda un bitllet antic de tren perquè em porta el record d'alguna cosa assenyalada...no crec que m'ho tornin...respecte a tota la situació ...ens cal tornar a la lluita i no defallir!
    -Assumpta tant debò encara quedi bona gent....el caos moral pot portar a la destrucció del teixit social i això seria gravíssim! és que ja no hi ha ni mots per posar nom a tot plegat!
    -Gràcies XeXu, sóc una mica sentimental...no sé si ho recuperaré...
    -Alba no t'hi amoïnis, n'hi ha per estar en estat permanent d'esvalotament i revolta!!!!
    -Jpmerch si unes cistelles que ens surten massa cares...tenint en compte que a Barcelona,per posar un exemple, hi ha milers i milers de persones que no tenen més remei que fer cua pel que ens proporcionin menjar per sobreviure!
    Gràcies Yàiza potser si que a aquest treballadors els hi agradarà rebre un lot però qui paga el preu? la situació és molt greu

    ResponElimina
  11. Mar...espero que tu també tinguis un bon cap de setmana...no hi veig però gaires motius col.lectius de satisfacció....aquesta situació per força s'ha de capgirar....espero i confio

    ResponElimina
  12. I sobretot que ningú es posi malalt. Ara està prohibit...abans era pels ponts, caps de setmana i vacances d'estiu.
    Ara...és una desgràcia perquè tot i que diuen que les retallades no afecten als malats ...i tant que els afecta i molt :(
    Les teves pertenences formen part del teu micro cosmos i també importen però suposo que no les trobaràs...
    Un bon capde Elfree!

    ResponElimina
  13. Merci joana! un bon cap de setmana! i esperem no haver de posar-nos malaltes...

    ResponElimina
  14. Quina ràbia això de perdre coses, encara que puguin semblar cosetes insignificants no ho són. Espero que alguna bona ànima, que encara en queda alguna, t'ho faci arribar.

    La resta, indignant, com tot el que està passant, sembla que no hi ha criteri per a gastar els diners que els hi queden, potser per això mateix no en tenen, perque per exemple, unes obres que podrien costar 1000 els hi acaben costant 3000 i així amb tot.

    Sento arribar tant tard però m'estic posant al dia.
    Petons

    ResponElimina
  15. Mira, aquí almenys n'hi ha alguns que han decidit treure's la paga de Nadal. Com a gest simbòlic em sembla correcte, ara, el que realment haurien de fer potser es rebaixar-se el sou un percentatge, tal i com estan aplicant als professionals de la medicina i l'ensenyament.

    D'altra banda has tocat un tema que em posa els pèls de punta... el senyor Millet. Algú, amb una mica d'enteniment, em pot dir que fa aquest home campant per la vida amb total llibertat????? M'HO POT EXPLICAR ALGÚ????

    L'únic motiu que hi trobo és que tenia molts "amics" importants i massa gent es veuria esquitxada si decidís parlar.

    País...

    ResponElimina
  16. Tranquil.la Euphorbia jo porto dies que faig tard arreu...no ha aparegut cap ànima caritativa de moment, i ja he perdut l'esperança, mpotius d'indignació i d'acció anem sobrats...
    Ei porquet si almenys és un gest aquest però si volien fer pedagogia haver començat per aquí , ara a la resta de comunitats del país veí s'exclamen i aquí el meu salari des de fa ja any i escaig que està rebaixat i retallat...quants Millet deuen haver?

    ResponElimina

benvinguts comentaris