Paisos Catalans

diumenge, 20 de novembre del 2011

Jour de rouleau? jamais! (almenys a Catalunya) actualització

 Espero que no sigui un mal auguri, avui segons el calendari republicà francès que va ser vigent des 1793 al 1806; cada dia estava dedicat a una planta, producte hortícola  o un estri , o maquinària del camp, avui segons aquest calendari és el darrer dia de Brumari, i ai és el dia del corró, de moment si mirem el cel, encara hi ha esperances: avui hi ha alerta de risc de xàfecs , i ha sortit el sol a treure el nas, no sé si estendre o no la roba ....ara no plou, els fats ens permeten anar a votar sense paraigües....aprofitem l'avinentesa i no fem cas del  jour de rouleau, jo ja he anat a votar, sense il·lusió però amb un bri d'esperança; he votat diferent al Congrés que al Senat....en els dos casos partits d'esquerres , catalans i diguem-ne minoritaris....he observat amb preocupació com la pila de  paperetes pertanyents a un partit , ( que si els polítics tinguessin vergonya i dignitat no hauria d'existir) estava a un nivell més baix que les altres ( bé el nivell baix baix ja el suposava però d'una altra manera) i he sortit amoïnada....ara a esperar que faci sol i els xàfecs no durin gaire estona....
Ja ho diuen...plou sobre mullat....jour de rouleau,  jamais!

última hora  ...segons els primers sondejos els de la gavina han arrasat a les espanyes...almenys de moment no han pogut amb Catalunya ni tampoc amb Euskadi....i sembla que ERC traurà millors resultat que a les anteriors generals i ICV també....no em fan gens de gràcia els prepotents ni els xulos...ni que la gent siguem tant babaus ....ha funcionat ....la propaganda de donar-ho tot per fet abans de celebrar les votacions ha funcionat, els qui s'han desanimat i no han anat a votar, el qui passen de tot, els qui proclamaven abstenció.....i el senyor Hondt....entre tots se n'han sortit...començaré a escampar rumors des demà mateix a veure si també em funciona ....sabeu ? la grossa de nadal tocarà a BCN i un dels dècims serà el meu! ho aniré repetint i demano que ho passeu....aixi segur que em toca!

11 comentaris:

  1. A ca els meus padrins se'n diu "encurronar". Saps què, però, després d'encurronar sempre tornarà a créixer el sembrat al tros. Per tant, potser ens deixaran un xic aixafats avui, però els brins d'herba tornaràn a verdejar, segur!

    ResponElimina
  2. al meu col·legi electoral hi havia manca de bolis per fer les creuetes xD

    ResponElimina
  3. si ens mantenim durs....t'asseguro que serem de molt mal aplanar.
    Tan amo es qui mana com el qui no creu......

    ResponElimina
  4. Ja està fet. Diuen que és un vot inútil, però a mi no m'ho sembla.

    ResponElimina
  5. Jo crec que és un molt mal auguri... Guanyi qui guanyi, ningú no té ni la més remota idea de com treure'ns d'aquesta crisi. Aquest aplanador jo crec que es refereix a l'encefalograma plano d'alguns líders polítics. No ens queda altre remei que espavilar-nos pel nostre compte per tirar endavant. I això que no m'agrada ser negativa, però... ho veig negre.

    ResponElimina
  6. M'agrada la resposta del porquet. Malgrat avui ens "encurron" a tots, segur que algun dia ho altre tornarà a crèixer el sembrat...
    Em de ser positius!!
    Abraçada gegant!!!

    ResponElimina
  7. a veure què passa. Arribo de votar i mai m'havia sentit tan estranya a l'escola, tan votant sense gens d'esperança. M'alegra que la mantinguis. I desitjo que siguin molts qui la mantinguin.

    ResponElimina
  8. al final, sigui quin sigui el resultat, tots hauran guanyat

    ResponElimina
  9. comparteixo tot el que has dit,i he après alguna cosa avui(el corró)
    no sé si creixerà alguna cosa,però és preocupant el que sortirà,jo el que si veig en el meu entorn més proper és que s'està prenent consciència d'un canvi de consciència.jo he votat per les retallades d'ascons,que ells també sàpiguen el que són les retallades,ells són els polítics.....
    natàlia

    ResponElimina
  10. Dons al final sí que serà premonitori això del dia del curró, perquè ens està passant ben bé per sobre amb això de la majoria absoluta del PP que sembla que no té remei (63,7% del vot escrutat en aquest moment).
    ai,ai,aiiiii

    ResponElimina
  11. Porquet almenys la satisfacció que no han passant el corró ni a Catalunya ni a Euskadi! encara hi ha brins verds!
    pons007 i el vot per correu ha deixat sense poder votar a milers de persones!
    garbi24 m'ha agradat això de l'amo...no ens faran creure ni combregar amb rodes de molins!
    Jpmerch cap vot és inútil!
    Anna Griera més que negre el mapa és blau...( i quina ràbia em fa que usin un color que sempre m'ha agradat)
    Alba gràcies per l'abraçada gegant la meva abraçada no sé quina grandària té però te l'envio!
    rits aquí no han guanyat, ICV ha crescut molt, i ERc es manté, més que guanyar el PP ha perdut el Psoe....ens en sortirem!
    Deric depèn...el que està clar és que sortim perdent els del poble senzill!
    Natàlia malauradament han guanyat els qui tenen menys consciencia social ....almenys aquí no han guanyat!
    Euphorbia els ais queden confirmats menys aquí a casa i a Euskadi!

    ResponElimina

benvinguts comentaris