Paisos Catalans

diumenge, 1 de gener del 2012

Brindem! primer dia ! Libiamo ne`lieti calici!

Em ve de gust treure el nas per aquesta finestra al món virtual avui que el calendari marca que és el primer dia d'un nou any, abans , però, he anat a passejar pel carrer, solitari i desert com si anit haguéssim patit un tsunami que s'ho ha emportat tot al seu pas deixant ampolles buides per les voreres i més d'un i de tres i de quatre caps emboirats per la ressaca.....m'he pres un cafè amb llet calentet a un dels escassos bars oberts....el cambrer és un noi jove, de Bangladesh  crec, és simpàtic i molt treballador, i s'ho passa força malament en dies com avui en que el bar pateix una mena d'onades successives d'embriacs que encara segueixen la festa de comiat de l'any que ja ha finit...malgrat tot considera que és afortunat de tenir una feina....

Us he de dir que he  inaugurat l'any, com alguns dels vostres comentaris de l'any passat vaticinaven ,amb els budells remoguts...no pas pels cacaolats....hehehe sinó pels dotze trossos de pinya fresca i extremadament àcida que vaig tractar de cruspir-me durant el ritual de les dotze campanades.....mai que jo recordi m'he pogut acabar ni la pinya, ni els cacaolats ni els gotims de raïm, o sigui que com és habitual començo amb no gaire bona sort el 2012.....això si consultat els oracles dels horòscops em pronostiquen un any de canvis i que Jùpiter....el planeta, no pas el déu Zeus de l'Òlimp  em durà no sé quina mirada a l'interior ( dintre meu) espero que no m'hagin de fer cap ressonància magnètica ni ecografia .....

Bé encetem doncs aquest any del calendari gregorià, any de traspàs, ( afortunats i afortunades els nascuts i nascudes un 29 de febrer perquè enguany podran celebrar l'aniversari) .....els maies sabien que el 2012 estaríem sota la fèrula del partit de la gavina voladora? és que ara entenc allò de la fi del món....

Un consell gratuït: agafeu-vos fort i no patiu, el món ha passat coses pitjors....confiança, coratge, alegria i al mal temps fem bona cara!  és un motiu de pregona satisfacció republicana del trenta-sis  proclamar  que aquesta és l'entrada número vuit-cents vuitanta-tres!
Us deixo un brindis d'òpera que es també un vals :



25 comentaris:

  1. I tant que el comences amb sort, Elfree, el 12: el comences acompanyada per un degoteix constant de blocaires catosfèrics que et desitgen el millor per a la resta del nou any. No és poc! ;)

    ps: que tornis a estar en forma ben aviat :-)

    ResponElimina
  2. Pobres gavines! Em sap greu que les hagin associades a
    Jo, per si de cas, m'he pres un cacaolat calent.

    ResponElimina
  3. Brindem!!!

    (malgrat l’acidés de la pinya d’ahir o les de demà)

    Que tinguis un molt Bon Any!!!!

    ResponElimina
  4. No diuen ara que 2012 no ha de ser la fi del món, sinó l'inici d'un nou calendari? Doncs això ja ho tenim, ara ens canviaran els festius de dia! Coses dels apocalíptics aquests que governen el país veí.

    Veig que l'has llevat ben d'hora, ben d'hora. JO he fet força més el ronso al llit, i no perquè allargués massa ahir, però a poc que xerris una estona, ja se't feien les tantes. Això de començar l'any amb pinya no està malament. No diré amb què el volia començar jo, perquè em miraríeu malament. Ara em penedeixo de no haver-ho fet, hagués estat original! Ara que, només diré que al got de raïm que em van passar, el que em pertocava, hi havia 10 grans de raïm, un grill de mandarina i un tomàquet cherri... aquests els vaig treure, però el que jo volia fer hagués estat encara pitjor!

    ResponElimina
  5. Ets, senzillament, genial!
    I la genialitat t'acompanyarà el dotze!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  6. Brindarem en iogurt i un gotet de Lacteol, o ben bé en un xupito de Chartreuse verd, que com que no té més que 55º ho neteja tot :) Bon Any, Elfree, i que et millores aviat. Un petó.

    ResponElimina
  7. Això de començar amb bon o mal peu.... és qüestió d'actitud! Jo mai m'he pogut acabar els 12 troços de raïm... però aquest any sí!!! (fent una mica de trampes i començant al segon quart).
    Dons sí... això farem! Al mal temps, bona cara!
    Bon any nou Elfree!!!!!

    ResponElimina
  8. Es pot brindar amb Frenadol?
    Sí?
    Doncs, per tots nosaltres!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  9. Brindem perquè el 2012 et siga favorable.

    ResponElimina
  10. Un altre cop la fi del mon s'acosta? ostres quin pal...

    He sobreviscut al Efecte 2000, a la grip aviària, a les vaques boges, l'11-S, a la grip A, a terratrèmols, accidents nuclears i la crisi. Vinga, 2012 ... a veure si tens ous.

    ResponElimina
  11. Brindem, desitjant que els petits somnis diaris es compleixen.

    ResponElimina
  12. Realment el que hi he notat és el gran silenci que havia a Barcelona.
    Trencant la norma jo sí m'he pogut acabar el raïm, bona senyal? Vés a saber.

    PD. La proposta d'en Tibau de celebrar-ho menjant 12 cacaus no està malament ;)

    ResponElimina
  13. Jo he començat l'any sense ordinador per un dia! Sembla que no pugui ser...

    ResponElimina
  14. Bon any nou, Elfree!! Esperem que el 2012 no sigui tan terrorific com alguns diuen... ni tan sols per tu, encara que hagis entrat l'any menjant pinya (quines idees!!) i no hagis anat a l'hora amb les campanes! =P

    Una proposta per l'any vinent: prova-ho amb tomàquets cherry!

    ResponElimina
  15. Brindem i el que hagi de venir ja vindrà!
    Molt bon any nou!!!

    ps....jo si que m'he llevat força tard, passades les 12 del migdia, això si, després ja no he parat en tot el dia.

    ResponElimina
  16. Ei gràcies a tots i totes pels vostres comentaris encoratjadors, ja he paït la pinya per sort ara mirarem de pair la que ens caurà al damunt...alegria i coratge per aquest costerut 2012!

    ResponElimina
  17. Molt bon any nou Elfreelang! Així que tu ets de les raretes que el dia 1 ja està en dansa a primeres hores del matí? ;p

    Jo ja m'he cordat el cinturó de seguretat i començo a agafar els primers revolts! Som-hi!!!!

    ResponElimina
  18. Bé m'hi poso ....gràcies Ferran tens raó afortunada i amb sort dque rebi comentaris com el teu i com els d'altres amics blocaires...
    Jordi està bé beure's un cacaolat calent! fa un vent fred que gela...enlloc de gavines podrien haver triat la imatge dels voltors ( es escau millor)
    Brindem quadern de mots brindem...l'acidesa de la pinya em prepara per rebre més acidesa i més pinyes! Bon any malgrat tot!
    Xexu jo un any vaig menjar 12 lacasitos !!! ara em quedo amb la curiositat de saber quina proposta tenies per menjar-te o per beure't...això del tomàtec xerry i els grills de mandarina també està prou bé....aquest any serà l'hòstia ( ens en donaran moltes)i si m'he llevat ben d'hora per a ser imparable..:-))
    fanal blau gràcies per la floreta...genial? què més voldria! Bon any i bon gener! i dotze abraçades!
    Gràcies vicicle! al final n'ha calgut el lacteol! saps és que fa temps que no bec alcohol ....bon any i dotze abraçades!
    Alba al mal temps bona cara és el que farem ...l'actitud serà de resistència això sí!
    Jpermch sí podem brindar amb gelocatil o amb couldina també! Bons refredats...ui no bon any! dotze abraçadetes!
    Noves flors brindem i et desitjo el mateix un any favorable! esperem...
    Txin txin veí de dalt!
    pons07 no sé si tindrà ous de moment té força nassos!
    salut i euros Montse! brindem per les petites felicitats!
    Rafel dotze cacaus? bona proposta ...presagi dels cacaus que s'apropen?
    Carai Helena! sense ordinador? s'havia espatllat o era un propòsit? Bon any!
    Yàiza miraré de recordar això dels tomàtecs per l'any vinent ui no pel final d'any..bon any!
    rits brindem brindem que demà ja el tindrem...molt bon any!

    ResponElimina
  19. Ostres porquet m'ha aparegut el teu comentari entremig dels dos meus...sí sóc una mica rareta ..hehehe pensava que ja ho sabies...cordem-nos ben fort el cinturó que venen muntanyes i no pas russes! bon any!

    ResponElimina
  20. Bon Any Nou, Elfreelang! Ja saps que la pinya l'has de deixar aparcada i així evitaràs ecografies i coses semblants. ^0^
    Molta salut, maca!

    ResponElimina
  21. Libiaaaaaaaaaamo la la la la la la la laaaaaaa la la laaa lalalaaa lalalalaaaaaa lalaaaaaaaa

    M'encanta el final del teu post... agafem-nos fort i ànim!!! Endavant!!!

    D'aquí res 900 posts!! :-))

    ResponElimina
  22. Blogger ha començat l'any fent-me la punyeta i m'ha esborrat el que havia escrit...bé som´hi de nou: gràcies kweilan molt bon any per a tu, abraçades bones lectures , demano als reis mags poder-te llegir més sovint!
    Pilar gràcies salut i peles! HIHIHI saps? tossuda de mena ahir vaig reincidir en menjar pinya...aquest cop millor, no tant àcida..Bon any!
    Ei Assumpta si que cantes bé eh? encar recordo el teu gran hit de la cançó del porquè..:-)) agafem-nos fort i cap endavant! ei a veure si puc arribar als 900 i ho faig coincidir amb el tercer aniversari del bloc ( 2 de febrer)

    ResponElimina

benvinguts comentaris