Paisos Catalans

dissabte, 12 d’octubre del 2013

Jo també faré migdiada! res a celebrar

Uf! les setmanes i els dies em pesen més que no em passen....però això són figues d'un altre paner........avui no tinc res a celebrar , això si porto enganxada a l'ordinador treballant des de ben matí....podria parlar i fer restes i sumes per comparar amb xifres allò que de moment no és comparable....només diré que sóc una de les set milions de persones que no es senten com aquells i aquelles que s'han manifestat amb la bandera rojigualda, si avui han sortit tots els mal anomenats majoria silenciosa ....estic ben satisfeta ...no hi ha color .....bé moltes felicitats a les Pilars.....sobretot a la Pilar d'esborrall i d'a encesa de llum.....

bé sí sembla que unes 30 mil .......ui!
a la via .....només milió i mig ......
i en temps com els que ens estant fent passar mireu l'augment del pressupost en despeses militars
demà, si voleu i podeu,  podeu anar a escoltar el que ens proposen
http://www.procesconstituent.cat/ca/blog/actes/item/13-d-octubre

9 comentaris:

  1. Gràcies per recordar-me l'acte del Procés Constituent de demà, no sé si hi aniré i si hi vaig em temo que serà sola, però, bé, ja vaig anar al de Sant Andreu i vaig pensar que m'hi implicaria més. A veure si som molts, ja m'agradaria ser majoria, i activa.

    ResponElimina
  2. Diguin el que diguin, ara som majoria, es veu molt clar. Per sentiment, per positivitat. Almenys som immensa majoria els que volem que ens deixin votar, perquè d'això va la democràcia. No ens podran guanyar.

    ResponElimina

  3. Ara ningú en parla, de la "minoria silenciosa" i tots els que no ens
    vam manifestar?

    En fi...

    ResponElimina
  4. Jo també em vaig passar tot el dia fent coses per casa,inclosa la llarga migdiada, després a la tarda vaig anar a passejar per collcerola i només vaig veure senglars, no tenia ganes de veure altres bèsties ahir.
    Aquest matí he estat a l'acte de procés constituent i m'ha agradat molt veure gent tant lúcida, amb esperança i entusiasme. Hi ha molta feina a fer, no defallim!

    ResponElimina
  5. Que em recordis dins de la no celebració, tot fent-me un forat al mig del "teu", "meu", "nostre", compromís, m'ha obert un gran somriure. GRÀCIES!!!
    El que més lamento dels darrers dies és el poc temps compartit amb tu i alguna altra persona que vaig tenir la sort de conèixer en aquest món ple de dies còmplices.
    Espero i desitjo que algun dia ens poguem retrobar. Segur que serà aviat.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  6. Quin riure quan la Camacho ha demanat a en Mas que tiri enrere la consulta per l'"èxit" de la mani del 12 d'octubre. Aquesta dona és d'un altres planeta!

    ResponElimina
  7. algú va pendre nota dels noms dels 30.000? només serà per enviar-los a espanya quan siguem independents

    ResponElimina
  8. Un dia a No celebrar.
    ...i pel que és veu els que ho "celebraven" no eren gaires.

    ResponElimina
  9. gràcies a tothom....un dia celebrarem com cal que vam aportar el nostre granet de sorra per un món millor.....amb independència

    ResponElimina

benvinguts comentaris