Paisos Catalans

dissabte, 13 d’agost del 2016

Algú ho havia de dir ....samarretes de la diada

Evidentment malgrat la progressiva lletjor i disseny de les samarretes de la diada  no hi he faltat ni faltaré cap any i a més per tercera vegada repetiré fent de voluntària ....però és com si el disseny i color de les samarretes d'ANC  anessin en paral·lel amb el tarannà del seu cap visible i lider....recordeu les samarretes de la Via Catalana del 2013? 
i les del 2014 grogues o vermelles per formar una llarguíssima bandera catalana ?

l'abrandament dels discursos de la Carme Forcadell ( ara presidenta del nostre parlament sota l'espasa de Dàmocles de l'amenaça d'inhabilitació per part del tecè totpoderós que actua al dictat del partit impopular) discursos pura emoció ....tot cor que encomanem ganes, trempera impuls i coratge......





Per dues vegades la gent , les bases d'ANC van votar a la Liz Castro però no hi ha manera les dues vegades ha sortit en Sánchez ja que finalment  tria la cúpula ....potser són gustos personals , jo prefereixo Liz Castro  .....no sé, ja dic, participaré , em compraré la samarreta ( encara que sota el peto groc o verd dels voluntaris no llueixi gens ni mica ) però diria que juntament amb el disseny tèxtil ,que al meu gust ha empitjorat , hem perdut bugada , pistonada i algun llençol ..... enyoro la Muriel Casals ( en pau descansi) al capdavant d'Òmnium  i la Carme Forcadell al capdavant d'ANC, formaven un tàndem excepcional i pel que veig irrepetible  .....


8 comentaris:

  1. No sé què es farà aquest any per la diada, però crec que serà difícil superar, les mogudes del 2013 i 2014...Però m'agrada que s'hagi descentralitzat!!!
    Les samarretes no han estat massa afortunades, potser caldria canviar de dissenyador, he, he...
    Petonets, guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. a Barcelona és omplir el passeig de sant Joan des triomf fins la diagonal ....canvi de dissenyador i de cap visible
      bon dilluns

      Elimina
  2. I si li diem al Custo? DE totes maneres és com dius tu, si cal anirem en boles però hem de fer que la roda no pari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. joan seria una idea molt trencadora , no la del Custo sinó anar en pilota picada ....com que ens deixen despullats ....seria molt demostratiu...encara que això d'anar nus potser faria tirar enrere un munt de gent tindríem ressò mundial !

      Elimina
    2. A MI TAMPOC M'AGRADEN,PERO AIXO ES ANECDOTIC,JO TAMBE VOTO PER AN CUSTO...RESPECTE A AN SANCHEZ,POTSER SI QUE A HORES D'ARA,CALIA,UN PERFIL MES BAIX,CONSIDEREN QUE LA TASCA SERA LA DE CONSEGUIR FER INGOBERNABLE LA "ESPAÑA ETERNA",I PER AIXO CAL MOLTA CALMA I MOLT DE SENY.

      Elimina
    3. oliva no se si t'he entès en això del perfil més baix ...vols dir més baix que el de la Liz castro per exemple ? la tasca és fer ingovernable espanya ...vols dir que no t'has pensat que parlava de l'altre sanchez? a mi el que passi o deixi de passar allà me la bufa

      Elimina
  3. Jordi Sánchez és un personatge força patètic que la caga constantment quan opina. Si el posen allà és perquè l'ANC està força controlada políticament, però no entrarem aquí que encara ens barallarem. El cas és que a mi cada cop em cansa més el processisme, vull que tirem pel dret i que això s'acabi ja. Quan el TC digui que la Forcadell ha de plegar, es passa del TC i prou. Ni concentracions ni protestes ni res. Si Fem això estem acatant. L'única resposta possible a una inhabilitació de la presidenta del nostre Parlament és desobeir. Si no desobeïm, veuré clar que alguns estan molt bé en aquest procés etern i no tenen intenció d'anar enlloc més.

    ResponElimina
  4. doncs mira Xexu no ens hi barallarem pas perquè estic d'acord gairebé al 100 per 100 en el que dius !

    ResponElimina

benvinguts comentaris