Paisos Catalans

diumenge, 3 de juny del 2018

No tocar ni quarts ni hores

Ahir una política  del partit aquell que es fa anomenar com pertanyent a una ciutat i llueix el color dels cítrics no va assistir a la presa de possessió del govern de la Generalitat perquè, diu, no ésel govern que representa tots els catalans  .... Senyora doncs lamento comunicar-li que tampoc podrà anar mai al congreso de los i las diputados/as perquè ni el tal M.Rajoy ni l'ara recent estrenat Pedro S tampoc representen tots els subdits/es del regne . Ni abans amb un 38% del vots ni ara . Perquè ho sàpiga l'únic govern que representa , per la força,  tot el conjunt de súbdits és l 'anomenat totalitari .

En democràcia es va per majories .

A més una pregunta, vostè si que es considera que representa la totalitat del poble català per exemple? si van contra la nostra cultura, contra la llengua, contra els qui porten un llaç groc , si no sap cantar ni canta el nostre himne ....a qui representa doncs? va obtenir 1.102.099 vots en les eleccions imposades el 21d ,  un 25,37 %  o sigui que deu representar només aquests oi? i els 74,63% restant que no els va votar ? només governaria per un quart de poble'? i els altres tres  quarts?


I com que tampoc li deu semblar important la manera catalana de dir les hores , per que capeixi els quarts
Hores.jpg
By Josep M. - Treball propi, CC BY-SA 3.0, Link


11 comentaris:

  1. Si aquesta senyora, el seu partit i l'honorabilíssim PP, diuen que no se senten representats pel Govern legítim de Catalunya que s'ho facin mirar.
    La meva àvia quan eren les tres i cinc, deia: "són cinc minuts de quatre"

    ResponElimina
    Respostes
    1. doncs si Xavier que s'ho facin mirar ....cinc minuts de quatre ....m'agrada no ho havia sentit mai

      Elimina
  2. No sé, però als que no toquen ni quarts ni hores, se'ls deu fer molt difícil d'entendre...
    Petonets, Elfre.

    ResponElimina
  3. No t'hi esforcis, no hi van anar per mantenir el seu relat, que alguna gent compra. Treuen un llaç groc del parlament, però en realitat el que estan dient és a la seva gent que tenen via lliure per treure llacets. No van a la presa de possessió, i el que estan dient és que no reconeixen aquest govern, i que la seva gent ho ha de fer. Intolerants i totalitaris, estàs amb ells o estàs contra ells. Però en realitat representen una minoria, molt menys que el govern que tenim. Però els seus altaveus són molt potents.

    ResponElimina
    Respostes
    1. si XeXu tens tota la raó hi estic d'acord ara bé potser ara que hauran de votar al congres del regne sempre al costat dels partit de la corrupció potser se'ls veurà algun tros de llautó

      Elimina
  4. No toquen ni quarts ni hores, ells només toquen l'insult i la mentida i també la mala educació. No respectar les majories parlamentàries, i creure't que només tu representes els votants, és no representar ningú, de fet, perquè és una falta de respecte al conjunt de votants que han votat aquesta composició del parlament i no cap altra.

    ResponElimina
  5. si senyora ! vull dir que estic d'acord amb el que escrius

    ResponElimina
  6. Viuen de l'odi i la seva feina és escampar-lo

    ResponElimina

benvinguts comentaris