Paisos Catalans

diumenge, 13 de gener del 2019

més preguntes freqüents

Encetem any ....... i tinc el cor i el cap ple de noves preguntes .....

Perquè  substituir a la Laura Rosel al capdavant del programa Preguntes freqüents? quina és la veritable raó?  no tinc cap dubte que la nova presentadora també ho farà bé però no entenc el perquè del canvi......

Barça ......perquè el que diuen i el que fan s'assembla com un ou a una castanya? fa no gaire van acomiadar el tècnic ideòleg del joc de possessió etc , no recordo el nom però Xavi Hernández des de la distància geogràfica se'n va fer ressò  ......deu ser per preservar allò de l'ADN ......aposten per la formació dels futurs futbolistes? i mentre acomiaden els xicots fets aquí es planyen que han de contractar gent de fora ....mala o pèssima gestió ?

Algú em sabria explicar perquè la dreta més rància sempre s'acaba posant d'acord i els independentistes  ( els partits i les formacions polítiques , no pas la gent ) cada vegada estan més lluny d'una entesa per anar conjuntament ? 

Perquè  els violadors estan lliures sense presó preventiva? perquè l'acusat  de maltractar el seu fill ,un nadó ,ara en estat greu ,és posat en llibertat amb mesures cautelars? i no obstant, com ja sabeu, els nostres polítics i polítiques i persones com Jordi Cuixart d'Òmnium estan en presó preventiva des fa més d'un any? i els altres a l'exili? 

Perquè ens titllen d'anticonstitucionals i fan la gara gara  a un partit que es manifesta  radicalment en contra de la majoria d'articles de la constitució ? contra la comunitat LGBTI, les dones, els i les diversos funcionals, els immigrants, les persones sense llar, les persones pobres........

10 comentaris:

  1. Tinc la sospita que els violadors son al carrer per fer encara més mal als independentistes. A banda de que els jutges i jutgesses segueixen un marc patriarcal mental que no se'l treuen de sobre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. surt barat violar, corrompre,l' exercici de la violència si ets feixista, marc patriarcal, franquista i retrograd

      Elimina
  2. Contesto només a la primera, potser també a la segona. La resta són més aviat retòriques i ja en sabem la resposta.

    La Laura Rossel ja va substituir en Ricard Ustrell, en aquell cas sembla que va ser per voluntat d'ell de marxar, però en definitiva, en unes setmanes no notarem el canvi. Motius? els haurà d'explicar ella. Si m'haguessin fet triar, jo oferiria el lloc a l'Ariadna Oltra.

    I sobre el Barça, el model del club depèn de qui hi ha davant, i els que hi ha ara, que entenen més el club com un negoci, són dels que no ens agraden, però guanyen eleccions. Pel que fa a la política del planer, la podem compartir, però sent el Barça un dels clubs més importants del món tampoc no és una ONG. No per ser d'aquí tenen més dret a quedar-se, dependrà del seu nivell. Ara bé, una altra cosa és que el nivell dels que vénen no sigui el desitjat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. em penso que la Rosel no ha marxat pas per voluntat pròpia sinó perquè la productora El Terrat l'ha fet fóra ....
      En quan al barça estem d'acord....la directiva és hereva directa del anterior ....no és cap ONG però que no trinxin la cantera ....

      Elimina
  3. Preguntes que no tenen una resposta fàcil...Pel que he sentit( rumors) a la Laura l'han canviat per massa indepe, a mi m'agradava molt com ho feia, potser la Cristina que és més gran i té més experiència, sabrà capejar el temporal...
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. d'entrada el primer programa sense la Laura no el vaig veure ....
      abraçades

      Elimina
  4. Com un dia va dir Gabriel Rufián, ací surt més car votar que violar. Em sembla lamentable.

    ResponElimina
  5. Perquè tot tot i tot està mal fet per interessos de gent que només es mira a si mateix

    ResponElimina
  6. doncs que es treguin el pa de l'ull i l'ull del propi melic!!!

    ResponElimina

benvinguts comentaris