Paisos Catalans

diumenge, 22 de gener del 2017

Amb gregal ni peix ni pardal

Bufa fort, molt fort el gregal .....contra el vent no hi podem fer res.....es fica arreu,pels porus de la pell, arrossega embarcacions i les fa naufragar, arrenca branques i fins i tot abat arbres .....la fúria dels elements deixada anar .......no  sé si els de la  Tribu....nal voldran  enviar-me una citació ....potser hi veuen violència en el gregal ni peix ni pardal .......ahir vaig esmorzar truita en un bar  ( no sé com ho van fer per trencar els ous ....si va haver o no cap violència gratuïta i si per trencar-los van fer servir l'idioma de Castella , ja que si es diu en aquest idioma és simplement un refrany i si és en català és delicte .......)

El vent ....hem d'imitar el vent i ser persistents , imparables .....com el gregal ......els de la tribu ara ens duen ,als qui van possibilitar el gran acte d'empoderament del poble català , a judici ......cal ser com el vent ......estar preparats i preparades.......per fer de comitiva , no els podem deixar sols ...., els qui aquell 9 de novembre vam votar hem de ser-hi ! com el gregal !

El febrer enguany té un sis marcat als daus.......ens hem de llevar ben d'hora ben d'hora ......ser com el vent , el vent que es fica arreu, amb tota la força d'Èol !

( per cert el personatge que a partir d'ara durà el comandament dels EEUU porta tanta laca als cabells per no despentinar-se?)

16 comentaris:

  1. També vaig sentir això de la Soraya, que havia dit la dita anteriorment. Fa molta gràcia, perquè tot plegat posa en evidència i en ridícul els estúpids intents de semblar un país seriós que fa España. Mentre el governi aquesta gentussa no ho podrà ser, de seriós.

    ResponElimina
  2. Sí, el 6 de febrer serà un gran dia. Ens trobem allà (a on sigui que ens convoquin).

    ResponElimina
    Respostes
    1. ens tocara llevar-nos ben d'hora però em posaré el despertador, som-hi!

      Elimina
  3. La força del gregal és imparable. Hem de prendre exemple d'ell, com bé dius, Elfree, especialment el sis de febrer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. serem imparables com el vent Glòria així ho desitjo!

      Elimina
  4. En el tema dels ous, qui ha fet el ridícul més evident és el que perpetrava l'interrogatori contra el regidor de Vic.
    Com el vent, deixarem clar que al 9 N vàrem anar a votar convençuts i que estem agraïts als governants que ens van fer costat per a que ho poguéssim fer.
    Del de la laca... ni parlar-ne. Fot fàstic.

    ResponElimina
    Respostes
    1. el de la laca ja comença a fer de les seves....
      estic d'acord amb tu Xavier ! el 6 a llevar-nos ben d'hora!

      Elimina
  5. Aquest repressions per frases fetes no semblen pròpies d’una democràcia

    ResponElimina
  6. millor dir-li al jutge...si tens ous fes-me una truita, per deixa de tocar als dels altres

    ResponElimina
  7. Justa! el principal problema del vent és que et despentina i fa volar perruques. A no ser, es clar, que portis el pentinat d'en Raül. El ex jugador del Madrit? Nooor..
    En Romeva, of course...

    ResponElimina
  8. I avui sembla que sigui el dia assenyalat. Tan debò el vent al penedès bufi a favor!

    ResponElimina

benvinguts comentaris