Paisos Catalans

diumenge, 6 de març del 2011

Jovan dvijak defensor de Bòsnia detingut a Viena

El company Rafel ,La Cerdanya des de Can Fanga ,ens convida a protestar per la detenció deJovan_Divjak general bosnià que va defensar Sarajevo dels serbis, ara pel que es veu l'han detingut a Viena; quan encara hi ha els qui foren autors de l'assetjament i la persecució lliures i amagats ...ara han detingut aquest home....
Em permeto copiar integre el post : 

La persona que simbolitza d’una manera destacada la defensa de Sarajevo durant el setge a que va estar sotmesa, ha estat detinguda a Viena. Jovan Divjak ha viatjat multiples vegades tan per ajudar a reconstruir Sarajevo i Bòsnia, com per mantenir una feina solidària internacional de primer ordre. La seva tasca ha estat ajudar les escoles a refer un país des d’unes bases democràtiques, lluitant contra una escola segregadora i fer arribar ajuda nacional i internacional envers els infants més desfavorits de Bòsnia. Algunes vegades ha col·laborat amb Mestres per Bòsnia.

He parlat amb moltes persones de Bòsnia de diferents ètnies , algunes vegades sobre la personalitat del general que va dirigir la defensa de Sarajevo. Mai ha hagut la més mínima ombra sobre els seus actes en temps de guerra.
Durant una de les seves estades a Barcelona,  va comptar amb la meva hospitalitat a casa i continuo tenint clar quin tipus de persona tenia davant meu.
Com es diu a Sarajevo : a casa meva sempre hi ha una tassa de cafè de més… i ara, esperant la seva llibertat, amb més motiu.
Per protestar per aquesta detenció podeu enviar missatges a  l’Ambaixada d’Àustria
To: madrid-ob@bmaa.gv.at
Estimat Sr. ambaixador
Li  agrairé faci arribar al seu govern, la petició de llibertat immediata per a l’ innocent Sr Jovan Divjak, detingut a l’aeroport de Viena.
Atentament
Dear Mr.. Ambassador
I do get to appreciate his government’s request for immediate release innocent Mr. Jovan Divjak, detained at the airport in Vienna.
Yours

5 comentaris:

  1. Doncs ja l'he vist, aquest post i la veritat és que m'ha impactat molt... potser perquè no en sabia res. He tingut la sensació de baixar de l'hort. Uf! quines coses! Quin món més mal girbat!

    ResponElimina
  2. Vaig a veure què diuen a Amnistia.
    Hi ha coses que no s'expliquen...

    ResponElimina
  3. Com comentava ara en el blog d´un company bloguer, no sabem res de res de les coses que passen, per això hi ha assumptes inexplicables que este. A saber, interessos creats, deutes polítics...

    ResponElimina
  4. inexplicable....

    ElviElfri, tenia ganes de saludar-te... a tu també t'enyorisco un mordisco!
    abraçada de pop,

    ResponElimina
  5. gràcies Carme, Pilar, estonetes si voleu podeu protestar pel fet enviant un correu electrònic a l'ambaixada de Viena, el correu és al post del rafel que he copiat i el contingut en castellà i en anglès...
    lolita quan temps sense veure't ni virtual ni realment!!! em van preguntar per tu al sopar blocaire del dissabte passat! abraçada popaire!!

    ResponElimina

benvinguts comentaris