Paisos Catalans

divendres, 27 de maig del 2011

A cops de porra i sense placa



http://www.vilaweb.cat/noticia-tensio-placa-catalunya-desallotjament-acampats.html

http://twitter.com/#!/search?q=%23bcnsinmiedo

http://www.btvnoticies.cat/2011/05/27/uns-200-mossos-desquadra-i-brigades-de-neteja-encerclen-lacampadabcn/

14 comentaris:

  1. Això portarà cua... Com han dit per la tv, si no ho van fer el dia de reflexió, avui amb la excusa del Barça i la neteja menys...

    ResponElimina
  2. L'altre dia llegia una vinyeta de El Roto on deia: "¡A la puta calle! nos dijeron y eso hicimos" Pel que sembla tampoc al puto carrer ens volen. Bé, que ens assenyalen l'abocador on podem llençar-nos. Generen la maleïda crisi i les conseqüències se'ls fan insuportables. Tenen por i tampoc saben ben bé de què, així que, per si de cas, fotem-les uns quants cops. Quins polítics més democràtics! Hòsties per tothom.

    Vicicle

    ResponElimina
  3. Això és indignant, esgarrifa, és violència gratuïta, i l'excusa és el Barça i la neteja??? Sembla l'època dels grisos.

    ResponElimina
  4. CAPULLOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    m'ha indignat tant que no tinc paraules..
    ja n'hi ha prou!

    ResponElimina
  5. No suporto les imatges de ningú pegant a ningú que té les mans aixecades, que no fa cap gest per defensar-se!! I n'hi ha alguns (de Mossos) que es veu que miren de no pegar, que tot just fan el gest, però n'hi ha d'altres que es nota que peguen ben fort!! i a gent amb les mans aixecades!!

    Això s'havia de fer així?? Mare meva!!

    Reconec que jo mateixa pensava que si el Barça guanyava aquí hi podria haver disturbis molt greus i NI PER CULPA dels indignats de bona fe NI PER CULPA dels que celebren festivament, sinó PER CULPA dels desgraciats de sempre que tant els hi fa si és Primer de Maig, Onze de setembre, o el que sigui, que han d'anar a fer que tot acabi amb baralles, trencadisses i ferits.

    Però... així s'han estalviat baralles, trencadisses i ferits?? MALAMENT! MOLT MALAMENT!!!

    No es podia parlar pacíficament i demanar que, pel bé de tothom, es desallotgés la Plaça la nit de dissabte? Ostres!!! Jo no ho veig tan complicat!!

    ResponElimina
  6. Ja hohas escrit bé...sense paraules; perquè les paraules -que tant ens haurien de servir- sembla ser que per alguns són desconegudes i per això els cal fer servir les porres. Indignant!

    ResponElimina
  7. i jo em pregunto: de què ha servit això? si era per demà... demà n'hi haurà més de gent amb més tendes, més taules, més oridnadors, més tot... per netejar? no puc dir si era net o brut, la veritat, però tantes coses brutes hi ha a la ciutat... podrien haver començat per algun altre lloc... així que com excusa molt dolenta... de totes maneres: gràcies per revifar les indignacións ja en teníem prous, però n'hi afegirem una altra

    ResponElimina
  8. Te n'adones com en són de lents els canvis! Quatre dies després de les eleccions i ja es creuen amb el dret d'apallissar a qui sigui, amb l'excusa de la neteja i el futbol fan el que volen. Res del que s'ha dit sembla que vagi amb ells quan ja es veuen 4 anys més uns governant i els altres amb la feina assegurada a l'oposició. I si no han tret el resultats esperats el partit ja els col·locarà en algun lloc per a què la feina i sobretot un bon sou no els falti.
    I ara diran que la responsabilitat és dels mossos i cap polític se'n farà responsable. Estic segura que amagaran el cap sota l'ala! A més després el futbol ( pa i circ!!!!)
    que els servirà de tapadora de tot plegat.

    ResponElimina
  9. No em creia que per una copa és poguessin fer disbarats. Deu valdre més que un sou digne, i d'altres coses que ja sabeu tot... El barça no es mereix això i els INDIGNATS menys que ahores d'ara qui no ho està d'INDIGNAT ? si ja no ho estava ? Anton.

    ResponElimina
  10. Aquestes imatges han corregut avui, ha estat una situació lamentable. No sé com ha començat, però les excuses que han posat pel desallotjament eren molt tristes, difícils de creure. Algú s'està començant a preocupar realment pel que està passant, ja es veu. I això és el que es buscava.

    ResponElimina
  11. Hum, brigades de neteja. A mi, de jove, ja m'havien fotut algun cop d'escombra, però mai amb aquesta mala llet..

    ResponElimina
  12. Marta i tant que portarà cua i tant ! els ha sortit el tret, mai millor dit, per la culata!
    Vicicle-pepe en quan s'ensumen que la gent pot pensar, que la veritable força està en el poble s'escagarrinen i peguen; per cert sembla que al final els jutjaran als del Pp valencià?
    Sí quadern de mots esgarrifa! però a la nit la plaça era més plena que mai!
    Lolita ben dit capullos i no ponzelles certament!
    Assumpta vés per on més d'un centenar de ferits, la van vessar i es van passar....ara han creat un "problema" ( per als qui manen és clar) molt més gros que abans...la gent no se l'ha pot fer callar a garrotades !sincerament crec que això marcarà un abans i un després....la classe política ha de deixar de fer el sord...
    fanal blau del tot indignant i i indigne!
    calaix han aconseguit revifar la gent, augmentar les protestes i créixer la indignació ...al final li haurem de dona les gràcies al senyor Puig ....
    Gemma Sara a les 19 era a la feina però vaig estar una estona a la cassolada de les 21!
    macondo gràcies ! sí els canvis són lents o ràpids segons com es miri, sempre he desconfiat de la prepotència i és cert no han tardat ni dos dies a creure`s que són els amos dels carrers.... i han exercit el poder de la violència però això se'ls girarà en contra ....potser sóc ingènua pero que la gent comenci a perdre la por i protesti ho veig com a bona senyal !
    gràcies Anton ara hi ha més indignació que abans! i la final de copa una excusa barata....
    XeXu si mires els vídeos que han corregut per tota la xarxa veuràs com ha anat tot, vergonyós indignant i gratuïta la violència ....i sí ara hi ha més gent que mai INDIGNADA!
    Gregori no sé com deuen ser ara les porres....abans et fotien un bon blau ara deixen vermells sagnants....potser les fan de ferro?

    ResponElimina
  13. Quanta ràbia i violència manifesten els que en teoria ens haurien de protegir.
    Quant de dolor i impotència se sent en veure aquestes imatges. No he pogut arribar al final del vídeo.

    ResponElimina

benvinguts comentaris