Paisos Catalans

divendres, 27 de maig del 2011

Guanyar!



I si us plau si guanya el Barça aneu a l'Arc del Triomf o a Colon com demanen els i les indignats indignades que per cert ara són, som molts més que abans,
Efectes de la contundència policial

12 comentaris:

  1. Siiiiiiiii ELFRI!!, Sí!! :-D

    Com ho dius tu, sí!! :-))

    Anem a guanyar i, si us plau, sobre tot que no hi hagi incidents!!

    ResponElimina
  2. Jo no sóc gens d'aglomeracions així que no sortiré a celebrar-ho, però trobo perfecte la teva crida, per un cop, fem cas i que les celebracions es facin on ningú dels que acampen pel bé de tots pugui sortir ferit.

    ResponElimina
  3. Espero que els culers t'escoltin!

    Molts i moltes més que serem!
    Bon matí de dissabte, Elfreelang!

    ResponElimina
  4. un bon motiu per dir-se arc del triomf..més que molts d'altres..:)

    ResponElimina
  5. Assumpta, XeXu, fanal blau, lolita....sóc una justa indignada i també del Barça em costa que els acampats han enviat un document a les penyes del barça demanat que sis us plau desplacin el lloc de celebració per evitar mals majors....les tradicions són per trencar-les també ....a l'Arc del Triomf l'espai és molt gran i a Colón també....jo tampoc sóc gaire amant de les aglomeracions i ho celebraré en la intimitat...

    ResponElimina
  6. Jo ho celebraré, de guanyar aquesta nit, a la feina, però seria a Colom o a Arc de Triomf de caure per Barcelona, sens cap tipus de dubte, i pacíficament


    d.

    ResponElimina
  7. Bona nit, ja tanco... però just abans de plegar, passo per aquí per dir-te que acabo de mirar darreres notícies per Internet i tot sembla tranquil i sense cap incident... i això que molta gent ha anat a Canaletes!!
    Això és el que jo volia... que es pogués anar a Canaletes i NO passés res!! Així és molt millor encara! :-)
    Que així acabi la nit, de manera festiva i en pau!! :-))

    VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!!

    ResponElimina
  8. Al final, victòria dels nostres i victòria també dels acampats, que em sembla que a pl. Catalunya han pogut tenir la festa en pau.

    ResponElimina
  9. Gràcies Assumpta! oeoeoeoeoe ser del barça és el millor que hi ha!!! la plaça Catalunya en pau ,
    Ferran ara acabo de llegir que com ja és habitual si hi va haver un grup d'incontrolats , els quals aprofiten tota mena d'aglomeració per fer la guitza i trencar la pau. això si la gent indignada va resistir pacíficament l'allau ...Visca El Barça!

    ResponElimina
  10. Deomises espero que ho hagis celebrat de valent!

    ResponElimina
  11. Aquest matí quan m'he aixecat li he preguntat a en Josep Lluís (que sempre es lleva primer i ja estava llegint la premsa digital) si hi havia hagut aldarulls... i m'ha dit que "al final sí" i jo he dit "ostreees, noooooo" però ràpidament m'ha aclarit que havien estat els animals de sempre (amb respecte pels animals de veritat), que tant els hi fa l'Onze de Setembre com el Dieciocho de Julio... i que a la Plaça no havia passat res... llavors he respirat :-))

    ResponElimina
  12. És tal com dius els animals de sempre, la Plaça tranquil-la és veu que van fer un cordó de seguretat

    ResponElimina

benvinguts comentaris