Paisos Catalans

divendres, 20 de maig del 2011

Jornades de reflexió!



reflexió acústica

[acúst] Fenomen consistent en el fet que quan un objecte s'interposa en l'àmbit de propagació d'una ona sonora, una part de l'energia torna cap al medi original (és reflectida) i una altra part és absorbida i transmesa per l'objecte.
La proporció d'energia reflectida depèn de les propietats d'absorció i de les dimensions de l'objecte. Hi ha reflexió quan aquestes dimensions són iguals o més grans que la longitud d'ona de la vibració; quan l'obstacle és petit, el so es difracta i es propaga dins la zona d'ombra geomètrica. El fenomen de la reflexió acústica és emprat per a mesurar la potència acústica total d'una font sonora mitjançant la cambra de reverberació. http://www.enciclopedia.cat/

           

7 comentaris:

  1. Gràcies, Elfri, cada dia en som més que volem ser-hi! Un petó, de tot cor!

    ResponElimina
  2. La gent es mou. Esperem que aquesta ona arribi a les orelles que ha d'arribar.

    ResponElimina
  3. hem d'aconseguir que l'acampada serveixi per començar un gran canvi.. hem de persistir fins a aconseguir-ho.. esperem que aquesta nit no intervingui la policia i per una vegada permetin la llibertat d'expressió..
    tots som a la plaça catalunya, i a la resta de places!

    ResponElimina
  4. Zel ahir mentre abatuda i esgotada tornava de la feina va ser un goig sentir sons de cassoles al meu pas,una abraçada!
    Guspira tant de bó això sigui la guspira, l'espurna que encengui el gran foc d'un canvi real!
    fanal sí vibrem! que bona falta ens fa!
    Lolita és bo somiar i jo somio....un maig del 2011 que sigui molt més que aquell maig del 68 que no vaig viure perquè era massa petita!

    ResponElimina
  5. Hola, sempre he pensat que tenim el dret i l’obligació de votar, el problema és que cada vegada se’m fa més difícil trobar el partit que més em pugui representar. Indignada, decebuda, enganyada, enutjada, enfadada...ada,...ada... no segueixo però la sensació és aquesta. Demà però aniré a votar.
    Fins aviat.

    ResponElimina

benvinguts comentaris