Paisos Catalans

divendres, 13 de maig del 2011

UF! un maig a raig!

Sí uf! quina setmaneta! terratrèmol inesperat i devastador a LLorca.....el Barça  campió de lliga per tercer any consecutiu, blogger paralitzat fins ara , que per cert s'ha cruspit uns quants comentaris al post anterior inclosa la meva resposta ( per sort la meva resposta la vaig copiar i la puc restituir), primavera primaveral com toca, carroussel  de temperatures, tempestes i refredats.....Europa que cada dia que passa demostra allò del vell continent, vell, xaruc i repapiejant incapaç de fer front a la crisi alimentat als carronyaires del capital i traient-nos el pa, el salari, la feina i la protecció social, sort que ahir era el dia de sant Pancraç que ve amb un pa sota el braç.....al Congrés de disputats ( ui diputats) el PSC vota en contra del fons de competitivitat , aproven per Andalucia unes oposicions a docents que el govern espanyol veta a Catalunya.....els .Acords de Schengen  reculen.....i el dia 22 eleccions municipals .....no sé si quedar-me amb els municipis o amb el pals..... uf! Visca el Barça! sí és el millor que hi ha.....

10 comentaris:

  1. Sí, noia, sembla que és l'única notícia bona, la del Barça!

    Jo he tingut sort i no se m'ha perdut res del blog (de moment)

    Bon cap de setmana, guapa!

    ResponElimina
  2. i tot just estem a divendres 13!!!!
    Fins aviat

    ResponElimina
  3. Ei, quan vaig sentir això que el "Gobierno del Estado" diu de les oposicions a Andalusia sí i a Catalunya no em va agafar una ràbia!!! I això perquè els del PSC segueixin votant contra Catalunya!! No ho entenc... No ho puc entendre... Què coi els hi dóna el Zapatero?

    En fi, que menys mal que Blogger ja funciona (que diuen que els comentaris tornaran al seu lloc amb una mica de temps) i que hem gaudit d'una bona estona amb les celebracions del Barça, amb l'Iniesta parlant català i... també l'Abidal!! :-))

    VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!!!

    ResponElimina
  4. Potser si que val més quedar-nos amb l'emoció de la celebració del Barça, i passar del debat dels candidats municipals.

    ResponElimina
  5. Sí, que visqui el Barça, però no fem cortines de fum. És molt maco alegrar-se per l'esforç, però el que passa al nostre país, per culpa nostra i del país veí, té tela. Això del PSC em va posar de força mala llet. No són dignes d'aquest nom, en endavant, PSOE i prou. Si volen, PSOEc. Desgraciats.

    I de les municipals... mira tu que no sé en quin poble he de votar...

    ResponElimina
  6. I que visqui el Sabadell ( campió de la seva categoria) si em permets dir-ho.
    Entre les meves noves amistats compto amb la de Sant Pancràs, un bon sant i millor persona.

    malgrat tot, que passis un bon cap de setmana

    ResponElimina
  7. Això del Congrés dels Diputats, cada vegada se sembla més a una partida de Monopoly.

    ResponElimina
  8. No exageres gens i llegit així, a raig, fa venir mal de panxa i tot. Tinc una intució quan miro al futur de la nostra societat, i no és precisament bona...

    ResponElimina
  9. Renoi!!! En condensat encara sembla més mal de pair i tot. I el pitjor és que encara esteim a mitjan mes. A més, tot això a casa nostra, que si obrim la finestra i miram cap el llevant, la cosa encara és més depriment.

    ResponElimina
  10. gràcies tots els vostres comentaris són boníssims! ho dic de debò!

    ResponElimina

benvinguts comentaris