Paisos Catalans

divendres, 28 d’octubre del 2011

Hora bruixa


Guardant el cansament mental de la setmana i el mal de cap d'avui a la butxaca de l'ànima plujosa....escric abans que torni a ploure i la pluja em destorbi aquest instants de pau relativa en que el dia canvia de nom i és torna l'endemà ....mentre escric ja és ahir que era dijous i entrem al demà que ara és ara i és divendres: dies veneris ( dia de Venus) o si us plau més le jour de  figue ....i no sé si dir dia de la figa o potser de la figuera ! i el mes Brumari ( de broma , boira o sia hauríem de dir bromari o bromaire )

El qui fa figa o puja a la figuera és aquest personatge de conte de terror anomenat Peces Barba, podeu tenir tots els detalls a vilaweb, vídeo i audio inclòs....es preguntava si li hagués anat millor a Espanya annexionar-se Portugal enlloc de  Catalunya ( això és passat ficció però mira jo em pregunto si a Catalunya li hagués anat millor i ja sé la resposta...) i també ha dit, el molt impresentable que ara no caldrà bombardejar Catalunya....
http://www.vilaweb.cat/noticia/..., 
  Home doncs moltes gràcies per no tirar-nos bombes i disculpi que no li mossegui la mà ....( ben pensat quin fàstic que em pogués encomanar alguna cosa....) ....au a pesar figues senyor Piezas Barba !

24 comentaris:

  1. No voldràs que a aquestes hores em posi a llegir les declaracions d'aquest impresentable! Amb el que tu has dit ja en tinc prou i de sobres!

    ResponElimina
  2. Jo és que m'he quedat de pedra....i ho ha dit en mig d'una convenció o no sé què d'advocats...i els catalans s'han aixecat i han marxat...el mínim...bona matinada Xexu!

    ResponElimina
  3. Doncs jo no entenc la inidignació que ha aixecat aquest senyor amb les seves declaracions. Si vol fem el canvi ara mateix, ens canviem per Portugal i que els lusos passin a ser espanyols i nosaltres fem la nostra. Molt em temo però, que els portuguesos no hi acabaran d'estar d'acord...

    Gràcies senyor Peces Barba per fomentar una miiiiica més l'independentisme. Necessitem més figures com aquestes... ens estan donant ales!

    ResponElimina
  4. Dic Ostres! per no dir una altra paraula.

    Primer m’he quedat de pedra amb la teva exposició, després volia fer com en Xexu i passar de mirar la notícia, però tafanera com sóc he clicat al Vilaweb.

    A vegades crec que els nostres problemes s’acabarien si España s’aixequés i volgués bombardejar o guerrejar amb Catalunya, segurament seria l’hora que tots aniríem a una. Ara ja no passaria com al 36, Europa diria la seva (o això vull creure).

    Li regalo tots els partits de futbol Barça-Madrid, segurament en moltes lligues europees estarien encantats de tenir un rival directe com el Barça.

    Respecte a Portugal, millor per ells no els hi vull cap mal.

    ResponElimina
  5. Jo ho he escoltat aquest matí a la ràdio i mira...l'he apagat per no haver de començar el dia amb mala gaita!
    A tu si que et desitjo que tinguis molt bon dia!

    ResponElimina
  6. Elfree, si això ho diu en públic, imaginat el que dirà en petit comité. P'apretar a córrer i no parar fins arribar a Portugal. Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  7. Ei ei ei, no us empipeu amb ell! Unes quantes més de l'alçada del que ha dit Mr. Fishes-Beard i tenim la independència a tocar. Iuuhuu!

    ResponElimina
  8. I avui...

    Que som susceptibles i no sabem entendre una broma.

    Marxem, ja si us plau!

    ResponElimina
  9. Cada divendres enterra un dijous, deia Joyce. M'ho ha recordat el que dius al principi.

    ResponElimina
  10. Jo estic amb el PORQUET hehehe ja va bé, ja... segueixin així, que ens aplanen el camí!! :-))

    Per cert... el principi del teu post m'ha encantat (bé, hahaha m'ha agradat tot, però vull dir que el principi és molt literari... ;-)

    ResponElimina
  11. Ah! En Peces Barba, ho he sentit aquest matí...
    quantes en van? això és un no parar..
    jo em quedo amb la teva recomanació, això de les figues...

    bon cap de setmana

    ResponElimina
  12. No m'han agradat mai els Peces ni les Barbes.... així que ja ho tinc tot dit!

    Ara les figues.... doncs mira, no estan pas malament! ;)

    Salutacionssss!!!

    ResponElimina
  13. Se'n diuen tantes de bestieses que ja no ve d'una.
    Aquest pare de la Constitució ho hagués pogut pensar abans i redactar una clàusula de bescanvi Portugal/Catalunya i ara es podrien anar rescatant mutuament i nosaltres fer la nostra.
    Petons

    ResponElimina
  14. Jo tb em vaig quedar de pedra, no ho esperava.
    Però mira, tots son iguals.

    Ànims que ja és cap de setmana i sembla que la pluja dóna treva!!!

    ResponElimina
  15. Vols dir porquet que hem d'agrair a aquest individu el foment d¡alguna cosa? cert que sembla afavorir el desig de llibertat però em temo que també afavoreix l'intim desig dels cavernícoles que realment ens tenen ganes....
    Quadern de mots mira és curiós però això mateix que dius jo ho penso sovint ( el que no tinc tan clar és com reaccionaria Europa....) però els espero, au que gosin! que es pot esperar o negociar amb qui fa de la mort i l'assassinat una broma?
    Gràcies fanal al final faré com molta gent que conec que ha renunciat a escoltar noticies i llegir diaris...que passis un bon cap de setmana!!
    Bon cap de 7mana vicicle m'hauràs de deixar la bicicleta ( aprendré per força) i no pararé de pedalar fins a Portugal!!!
    Ferran tant de bo almenys serveixi per això!!! que passis un bon cap de 7mana!
    Jpmerch xiquet el tal individu m'ha fet indignar...però no li faré cas...gens!
    Carme sí marxem ....però com?
    Hola Helena ni idea que ho digués Joyce! i mira que m'he llegit uns quants llibres d'ell! cada dissabte es menja un divendres també?
    Gràcies Assumpta !!! saps des de petita m'ha agradat la literatura, llegir i escriure...et pots crear un món fet a mida....per això de vegades literaturitzo la vida...
    Gregori, tens raó és un no parar...mentre no fem figa....bon cap i bon cos de 7mana!
    Hola Alba, això ens quedem amb les figues i les figueres....bon cap de setmana!
    Euphorbia trobo que en la categoria de bestieses aquesta és la número 1! si poguéssim canviar la història....
    Rits almenys una cosa bona, un cop regat i mullat el territori ara una mica de claror! bon cap de 7mana!

    ResponElimina
  16. gràcies a gent com aquesta es reforça el sentiment catalanista, gracies senyor Barba

    ResponElimina
  17. és evident que algú va escriure l'article 8 de la constitució de 1978... algú que no creia en la creació d'un espai comú de convivència entre els diferents pobles de l'Estat... i més aviat volia assegurar la continuïtat d'aquest "quedarse con..." trist.

    ResponElimina
  18. A veure si reflexionen sobre el que diu, li fan cas i marxen ells, que nosaltres no volem estar en el lloc i tampoc no volem ocasionar maldecaps...Portugal està en tombar la cantonada i igual i aconsegueixen no enyorar ningú.

    ResponElimina
  19. Blogger m'està traient de polleguera ja és el segon cop que em fa perdre allò ja escrit...Hola calaix i gràcies, ja ho pots ben dir és ben trit, trist i deplorable!
    Pilar si poguéssim viatjar en el temps...ara nosaltres seriem un país independent i Portugal una "regió" ( dubto però que retinguessin tants guanys econòmics com el negoci que fan a costa del nostre PIB)

    ResponElimina
  20. Som una nació, Elfreelang. Amb una llengua i una cultura pròpies que cap estat podrà esborrar.
    Diuen que el temps és cíclic i jo m'ho crec.
    Avui sóc jo qui s'enmiralla en els teus mots.

    ResponElimina
  21. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  22. Gràcies Pilar ! ja m'agradaria saber en quin punt del temps cíclic estem? de mirall a mirall emmirallem-nos mútuament!

    ResponElimina

benvinguts comentaris