Paisos Catalans

dilluns, 16 de juliol del 2012

Felicitats !!!!

Dia de la veça, les veces són aquelles boletes petitones que venen a la Plaça Catalunya , per exemple , per donar menjar als coloms, pertanyen al gènere vicia....tal com van les coses els aviciats i els viciosos no són pas els qui compren veces .....i canvio fent un gir radical ....renuncio a mencionar la bona educació i alta sensibilitat de l'exquisida dona pepera que no pensa dimitir per haver dit que es fotin!!!!
 Passem a 'una altra efemèride, aquesta si més no agradable,  avui  és el dia de la mare de Deu del Carme .....MOOLTES FELICITATS  a totes les Carmes ( especialment la  Carme ) va per tu! 
La Carme té un bloc macer
recam d'or i argent 
un cor molt gran 
fet de tendresa 
i de col·leccions i moments
n'és la reina  
i la crema.





10 comentaris:

  1. Moltíssimes gràcies, Elfree!!!!

    No podia faltar el teu jugar amb les paraules i els sons... ja saps com m'agrada, bonica. M'ho enduc tot, tot i tot... l'enllaç, la poesia i el vídeo. ;)

    ResponElimina
  2. Com m'agrada això dels dies lligats a les plantes ;)

    Sóc un desastre, m'havia descuidat del dia que és hui; vaig a veure d'arreglar-ho, que val més tard que mai.

    ResponElimina
  3. Aaaaaaaaaai, m'has recordat al méu pare!! Ell la deia aquesta paraula quan, de petits, ens portava a donar menjar als coloms de la Plaça Catalunya!! Les veces!! Crec que no ho havia sentit a dir a ningú més!! :-))

    Siiiiiiiii la CARME té un cor molt gran!! (Però no em diguis que és la "crema", que me la menjaré, que tinc gana!!!) :-DDD

    ResponElimina
  4. Oioioioiii m'has recordat quan era menut i els meus pares em duien a donar veces als coloms de la Plaça Catalunya! Mareta meva, quants anys...

    En tot cas enhorabona per la felicitació a la Carme, que està ufanosa com ella sola amb tanta felicitació rebuda per la catosfera!

    ResponElimina
  5. Jo prefereixo parlar de la Carme en comptes de la Fabra, és clar. Bonic detall aquest que li fas, com alguns altres que s'han unit a felicitar-la. S'ho mereix!

    ResponElimina
  6. Felicitats doncs a la Carme i a les veces!

    ResponElimina
  7. A mi també m'agradava donar menjar als coloms de pl.Catalunya de petita. Ara em fan una mica d'angúnia els coloms, em semblen bruts.
    I bé, m'agrada l'òpera Carmen, i el poema que li has dedicat a la Carme. Molt maco tot plegat!

    Per cert, jo sóc una de les aturades de qui se'n fotia la pava aquella... però tot torna

    ResponElimina
  8. Gràcies a tu Carme per ser com ets, per compartir, per tot....
    Dafne si passes pel seu bloc veuràs quants regals va rebre....és tota una crac!
    Novesflors sí és un detall bonic , m'hagués agradat que fos més bonic encara
    Alfred si el calendari republicà francès cada dia es dedica a una planta, o eina del camp ....no creguis jo també em despisto
    Assumpta a mi malgrat que els coloms no em feien ni fan gaire gracia això de comprar de tant en tant un paquetet de veces i veure com es formava una melé columbòfila ...era un espectacle... tens raó la Carme s'ho mereix tot! tu si que li has fet un regalàs! una mossegadeta li podríem donar eh? carinyosament
    Porquet les veces ens porten a la infantesa i a la Plaça Catalunya ....quan de temps! i la Carme es mereix tot!
    XeXu la Carme s'ho mereix....tens raó ...que no eres de vacances?
    gràcies en nom seu Jordi
    khalina tens raó tot torna quien a hierro mata....igual dintre de poc els podrem enviar a pastar fang a tots aquest que a sobre se'n riuen de nosaltres!

    ResponElimina

benvinguts comentaris