Paisos Catalans

divendres, 18 de gener del 2013

Viatge a la lluna (Relats conjunts)

El meu viatge particular es va iniciar en el moment en que vaig comprovar la mala fe i la voluntat d'extermini de la meva cultura,, de la meva llengua, per part d'uns irresponsables i malvats agents del govern mal anomenat del poble......una de les innumerables gotes que feia temps feien vessar els gots de la paciència fou la ridícula i no per això menys empipadora, ordre de penjar arreu la seva bandera, una bandera símbol de la dictadura, una bandera colonitzadora, aliena, estranya i estrangera .......amb els atributs de diferenciació sexual , interns i externs, propis i aliens, plens, replens i pleníssims fins al capdamunt.....( dispenseu els circumloquis i els eufemismes però tants anys sotmesa a ideologies de putes i ramonetes deuen encara deixar petja...) vaig veure que la única sortida , almenys per a mi, era emigrar a altres planetes......

No disposava de pressupost per apuntar-me a cap viatge interestel·lar organitzat d'estranquis per la resistència ( havia de pagar una quota migrada .....ni la resistència podia disposar de cap alegria monetària i qui volia o necessitava fer ús dels seus viatges d'emigració clandestina espacial especial havia de contribuir poc o molt) ......em vaig veure, doncs, obligada a afuar l' enginy i amb unes capses de llauna , buides, unes quantes ampolles de vidre i de plàstic, envàs on vas .....i uns litres de mala llet aportades desinteressadament pels meus veïns i veïnes com a combustible.....em vaig construir un coet !


L'aterratge, ....perdó: l'allunatge no va anar gaire fi i la patacada contra les planures de la lluna va ser considerable ....ara estic sana i estalvia i el primer que faré a la lluna és plantar la meva, la vostra bandera.....l'estelada!



23 comentaris:

  1. Visca, Elfree!
    Ets una pionera!!!
    Hauries de explicar al bloc, per qui pugui estar-ne interessat, la manera de construir al coet . De combustible ja anem servits.

    ResponElimina
  2. Ole TU!!! Aquesta nit miraré la lluna, segur que està contentíssima amb les novetats :))

    ResponElimina
  3. Ara que ja has vist que no hem arribat a la independència abans que tu al post 1000, ja estàs buscant solucions alternatives? A veure si haurem d'emigrar tots cap amunt per poder aconseguir el que volem!

    ResponElimina
  4. Ja tens raó que no ens deixen cap altra sortida que fotre el camp.
    Bon relat!

    ResponElimina
  5. Donaaaa, havies d'haver contractat un bon enginyer aeronàutic i potser haguessis fet un bon allunatge!

    ResponElimina
  6. M'encanta la història!

    Clar que es trist que haguem de marxar de casa!

    ResponElimina
  7. A aquest pas, encara haruem de fer tots el mateix!
    Bona!

    ResponElimina
  8. Reculls molt bé el sentiment que ens ve al cap quan sentim les barbaritats que diuen. Però t'aconsello un ràpid retorn a la nostra terra.
    Per què?-Em preguntaràs. Doncs perquè allà hi ha unes Planes de Lluna anomenades Mar de les Tempestes molt poc acollidores.

    ResponElimina
  9. Com l'Àlguer, però un poc més lluny ;)

    ResponElimina
  10. Molt encertat....l'apunt, l'aterratge no tant.... Bon cap de setmana.....

    ResponElimina
  11. Molt bé !!!...i a la vegada ja he descobert on va l'envàs !! hehehe

    ResponElimina
  12. Elfriiiiiiii!!! vull veure la foto!! Vull veure la foto de l'estelada plantada a la LLUNA!!! :-DDDD
    Molt bo!!!

    ResponElimina
  13. Molt bona la història, però ja pots tornar ràpidament cap a casa que a la resistència hi has de ser. Hem de plantar cara a tots aquest pallassos i donar-li un gir al circ que han muntat!

    ResponElimina
  14. Molt bona Elfree, si la indepedència no ve cap a tu, ves tu cap a la independència... ;) jo crec que com que la lluna no es mourà d'allà, es pot deixar com a recurs a partir del 2014 :-)) Bon cap de setmana!!!

    ResponElimina
  15. Ets una crak Elfree!
    Visca l'estelada :)

    ResponElimina
  16. GRAÇIAS,HAN FA FELIÇ QUE LAS MEVES XAFARDERIES AGRADIN......

    ResponElimina
  17. Me n'alegro que no hagi estat res. Un petó.

    ResponElimina
  18. reitero el meu agraïment pels vostres comentaris!

    ResponElimina
  19. Genial, malgrat l'allunatge!! :)

    Bessets.

    ResponElimina

benvinguts comentaris