Paisos Catalans

diumenge, 21 d’abril del 2013

De desànims i llibres , visca Mozilla i un si fossis furtiu...

Aquest any 2013 m'està resultant dur....no sé si la refotuda crisi imposada lentament és com una malaltia que t'entra per la pell....gairebé no he llegit , llegit literatura , que de llegir correus , treballs en el moodle i coses de feina no paro....i em reca....em sap greu arribar a casa i estintolar-me davant la caixa tonta....ni tan sols tinc esma per obrir l'ordinador , per això escric amb menys freqüència  ....m'amoïna tenir llibres per a llegir com les memòries del doctor Broggi , incapaç de tenir forces per encetar-lo....no m'havia passat mai això....potser llegir la premsa m'embota el cervell? i això a dues passes de la diada de Sant Jordi....és dimarts i els dimarts estic nou hores al lloc docent....no totes les hores són de classe però igualment desgasta ....ja se sap fer més i durant més temps amb menys.....per cert ni que sigui a destemps potser em firo un llibre me'n podeu recomanar algun?

Canviant de tema, sabeu que la presidenta de  Mozilla Firefox Mitchell Baker viu a Barcelona? m'agrada  aquest projecte col·laboratiu que s'actualitza amb freqüència , sempre per a millorar, avui rebuscant entre la col.lecció immensa de temes per personalitzar l'aparença del navegador he trobat l'estelada en blau, l'estelada en vermell, una senyera amb la imatge del president Companys...o sigui que a més de poder navegar en la nostra llengua , us podeu baixar l'estelada.....

Demà, si el senyor blogger no em traeix cap a un quart de tres del migdia he programat la meva aportació al relats conjunts  , no és gran cosa el que m'ha sortit del cap però l´he dedicat a algú que demà fa 70 anys i encara que sigui fora de temps, de concurs i de tot.....aprofito per fer un si fossis , ja em disculparàs  Carme

Si fossis un so series  veu de poetes
si fossis relat series tot allò que et passa pel cap
si fossis lletra series vers
si fossis nom series la joia del cel

15 comentaris:

  1. Doncs, per a arredonir la faena, demà és dilluns.;)

    Ànims!

    ResponElimina
  2. jo era de firefox fins que vaig caure a les grapes de la megacorporació de google i el seu chrome

    ResponElimina
  3. No sabia això de Firefox, i això que el faig servir sempre, és el meu navegador pels blogs!

    Hi ha temporades que no es té el cap per a lectures, a veure si Sant Jordi t'anima en aquest sentit.

    ResponElimina
  4. Ostres ja fa dies que et noto desanimadota. Dissabte pensava que et passaries per la Papa i t'hauria donat els ànims en directe, però t'hi vaig trobar a faltar. Els temps pinten magre i la primavera no sempre és bona per aixecar els ànims, però dona't un temps i pren-t'ho amb calma fins que la cosa faciu el seu gir.

    ResponElimina
  5. Jo et recomanaria un llibre petitó, (ja que tens poc temps) que és el que més m'ha entusiasmat en els darrers mesos. És un Baricco... Baricco t'ha d'agradar, però si t'agrada, en general... aquest t'encantarà: Mr. Gwyn.

    I sí noieta, ànims que els temps estan complicats... però anirem donant el tomb a totes les coses, segur!

    Una abraçada, guapa!

    Ah! I a la persona que demà fa 70 anys... vaig estar a punt de fer-li un Si fossis, però finalment vaig canviar... :) ara me n'alegro d'haver-te deixat aquest espai. :)

    ResponElimina
  6. En som més d'un i més de dos i de tres els desanimats. Jo tinc temps però no m'anime a llegir… a veure si a poc a poc anem girant, tal com diu Carme, que ella, possiblement (com diuen en els anuncis), sempre té raó.

    ResponElimina
  7. Uff, jo també sóc del club dels desanimats. Sempre miro de trobar un tros del dia per llegir, em va bé per evadir-me de la realitat i no em posa de malhumor com la caixa tonta. Això del Modzilla no ho sabia, que bo!!

    Ànim i bon sant Jordi, encara que la feina te l'escapci.

    Petons

    ResponElimina
  8. Sobretot no et desanimis, això no ajuda. Sé que és més fàcil de dir que de fer, però cal fer-ho

    ResponElimina
  9. Si et serveixen, aquí et deixo unes quantes aferradetes, un munt de bessets i mil i un somriure!! Ànims!!

    Què bonic el teu "si fossis", nina!!

    ResponElimina
  10. Que sóc jo la afortunada del "si fossis"?... Em penso que sí!!!
    Gràcies, Elfree, ets un encant. M'ha agradat molt. MOLT.
    I estic desitjant que tinguis temps lliure per poder-te convidar a una sense alcohol i fer petar una xerradeta.
    GRÀCIES! ;D
    Vaig a llegir el relat!

    ResponElimina
  11. Gràcies a tots , pels ànims....i per tot el que escriviu , haureu d'esperar uns dies per que us respongui un a un.... (ho faré encara que sigui tard...)

    ResponElimina
  12. eeep Glòria t'has colat pel mig mentre escrivia això de dalt....per molts anys! ui quedar que més voldria de moment segrestada per la feina .....ja trobarem el moment

    ResponElimina
  13. Caram amb el Mozilla. La veritat és que pràcticament no l'utilitzo i tiro de Chrome (en PC) i Safari (en Mac). Ara, però me n'has fet venir ganes.

    El desànim per escriure, llegir, etc que comentes, doncs en el mateix camí estic jo. Arribo a casa al vespre i em sento rebentat, cansat i, el pitjor, a vegades abatut. Només queden ganes de seure davant la tele i que m'expliquin alguna història... espero que només sigui una etapa...

    ResponElimina
  14. Entenc molt bé aquesta mena de "cansament mental" que, segur, és molt pitjor que el físic... Si un es cansa físicament, però al cap hi té alegries, és feliç (feliçment cansat) però quan t'esforces per canviar les coses i tot segueix igual o pitjor... cansa, cansa molt... i llavors és quan et poses a mirar la tele enlloc de llegir les Memòries del Dr. Broggi (jo també les tinc pendents!! en Josep Lluís les va llegir i en va gaudir molt, molt)

    Jo, enlloc de mirar la tele, perdo el temps mirant vídeos de YouTube... m'arribo a posar burrades tipus "com fer un ou ferrat"... i ric amb les ximpleries que trobo. La idea principal és trobar més tutorials de manualitats, però em canso i llavors començo a buscar tonteries com gols absurds, cançons horribles... en fi.

    Jo faig servir el Chrome, però també tinc el Mozilla... decorat amb un fons blaugrana del Barça hehehe... potser que m'hi torni a passar ;-)))

    ResponElimina
  15. tard però contesto:
    Jpmerch moltes gràcies a hores d'ara tornarà a ser dilluns....
    pons 007 jo sempre navego amb firefox no m'agraden els monopolis ni de microsoft ni de google...
    Xexu remira i cerca pel firefox té complements molts útils i bons...tant debò em tornin a venir ganes i desitjos de lectures!
    Laura T en un primer moment vaig tenir intenció d'anar a la Papa després va arribar dissabte i el cansament va ser total....espero que després del desànim vinguin ànims renovats....gràcies!
    Carme buscaré el llibre que em recomanes ...de fet de camí a la feina en l'única paradeta de llibres que vaig trobar vaig demanar-lo però no el tenien! gràcies ...ah a la Glòria crec que li ha agradat ...abraçades!
    novesflors veig que no estic sola ....esperem que ens tornin a venir les ganes i els ànims lectors i que la Carme tingui la raó!
    Gràcies Sílvia si a mi llegir m'entusiasma però aquest curs m'està ofegant fins i tot això....amunt!
    Si Joan tens raó ....sovint prefereixo està una mica o molt enfadada que no pas desanimada
    sa lluna sempre s'agraeixen les aferradetes i els petons, moltes gràcies! te'n torno un bon grapat!
    Glòria me'n alegro que t'hagi agradat per fer la cerveseta em temo haurem d'esperar a l'estiu ...ja saps que tinc un horari que em te segrestada ! abraçades!
    porquet ens hem de revifar! em sembla que la refotuda crisi , les noticies el món en el que vivim tenen part de culpa al nostre esgotament i desanim ....confio en que no ens prenguin la il·lusió....revifarem com l'au fènix!!!!
    Assumpta si enguany amb les noticies dolentes cada dia, la inseguretat del que vivim ....i les 4 hores més setmanals de permanència en el centre ....tot plegat desemboca en cansament mental i diria que espiritual...però espero remuntar si no malament....abraçades! el barça? firefox són la pera..hi ha de tot i en català

    ResponElimina

benvinguts comentaris