Paisos Catalans

dissabte, 9 de juliol del 2011

Esgotament de menta

Pateixo esgotament de menta sí ...altrament conegut com a cansament mental , he anat massa carregada de feina aquest curs, i encara no he acabat, he de fer una tesina pel Màster i se m'està fent costa amunt....de l'Institut encara queden uns serrells per  solucionar, modificar una programació i enviar-la  a la cap de departament, anar a un centre on hi ha una alumna fent pràctiques aquest juliol; fer neteja de papers, esperar a saber si faré el mateix el curs vinent , ah i per si de cas estic fent un curs virtual de 40 hores per allò de la formació permanent ....Ni he tingut temps de llegir per plaer la llarga i incommensurable llista de llibres per llegir ....i tampoc he escrit gaire al bloc , des de que vaig començar el febrer del 2009  aquest mes de juny tinc el record de pocs apunts...9 només....potser és normal, el primer any vaig publicar exageradament, tot el que em passava pel cap, fins i tot més de dos i tres apunt al dia, en ocasions...i és clar la xifra s'eleva a 524 post, talment una bogeria, podria eliminar-ne uns quants o molts però la veritat no ho faré.....el 2010 la cosa es va fer més ajustada i la xifra total , prou gran, és 207 post i enguany només 83 post ( comptant aquest)....el total és una burrada: 814 post!!!

En resum ni una gota de menta em resta al meu cap....no tinc el dia.....potser una infusió de menta em mentalitzaria altre cop....uf cansa ment  cansa menta

( i les notícies que esmentaré encara em produeixen més esgotament ....tanquen l'hospital dos de maig......uf)

19 comentaris:

  1. Hauràs de regar la teva menta amb alguna cosa que te la posi ben formosa, que això no pot ser. Que tal si omples una regadora amb vacances i li tires un bon raig?

    Ja em perdonaràs, però en nom dels que estem a l'altre cantó, t'agraeixo que hagis baixat una mica el ritme!

    ResponElimina
  2. 814 posts!!!! en dos anys!!! gairebé em dobles!!

    Elfreelang, les vacances estan a tocar, un darrer esforç i ja estarà, i llavors la menta el refrescarà moltíssim!

    ànims!

    ResponElimina
  3. Uf! Sí que fas coses!! A mi em costa molt dir que no a res, i sempre acabo fent mil activitats. I llavors arriba final de curs i vaig de bòlit... Ara tinc ganes de fer menys coses i poder-m'hi centrar, i tenir temps per mi. És un canvi de plantejament, ja. Serà que m'estic fent gran? Ai, ai...

    Doncs au, com diuen per aquí dalt, aprofita les vacances per reposar la menta!

    ResponElimina
  4. quina mà de menta..,te n'envio un munt... ara a la teva ment de menta tan sols li manca un glaçonet:)
    l'altre dia vaig anar a l'hospital de sant pau.. al nou.. el que dius que tanquen és el vell, no?

    ResponElimina
  5. Amb totes les coses que fas, és per estar cansada. Però una persona activa com tu necessita anar amunt i avall sinó em sembla que t'avorriries. Ara bé, deixa't descansar una mica aquest estiu i carrega les piles. Una abraçada!

    ResponElimina
  6. Deixa la menta i fota't un whiski

    i, evidenment, el bloc te prioritat sobre tot el demés

    ResponElimina
  7. Tot i sense bateria encara tens forces per fer els teus jocs de paraules... menta per menta-litzar-te i lliurar-te de la "cansa-menta"... i és que l'enginy et surt de natural :-)

    Jo aquest any porto vuitanta-vuit posts, així que anem a la par :-)

    Fes vacances, dona... ni que siguin vacances per la ciutat que, vivint a Barcelona tens una sort molt gran perquè sempre hi ha coses per descobrir, visitar, gaudir :-))

    ResponElimina
  8. No pateixes que em dobles amb escreix.
    Deu ser la calor, però aquests dies hem de menta-litzar-nos i amb unes vacances, ni que sigui urbanes, retrobar forces.

    ResponElimina
  9. jo també he tingut un any fluix de post, carregat d'estudis tot just avui puc dir que he començat un llibre que espero acabar, sinó ara mateix aquesta setmana!!! després de tot l'hivern llegint principis de llibres i deixant-los per més tard... però ja arriben els dies de relax i passejades... els teus dies també estan a tocar... un bon té amb menta... una delícia!!! bona nit / bon dia!! :-)

    ResponElimina
  10. -Gràcies XeXu a veure si agafo la regadora i em rego jo i tot! sort que ara m'he moderat eh?
    -rits és que jo quan m'hi poso m'hi poso ...._.)gràcies! però he de fer la feina....i no puc més...buf!
    -Yáiza vols dir que et fas gran ...però si ets una joveneta encara!!! gràcies! reposarem la ment-a
    -Gràcies lolita ficaré un glaçó o un cubell ! NO no és el de Sant Pau tanquem el del carrer dos de maig el hospital de la creu roja!!!!
    - Kweilan si he de tenir sempre la ment ocupada....miraré de reposar gràcies!
    - Abans me l'hagués pres el wisky Gregori però ara fa temps que m'he tornat abstèmia!
    -Ai Assumpta no si ja descansaré però la tesina pendent l'hauré de fer sí o si o ara o l'agost....gràcies..passejar per Barcelona m'agrada hi ha un munt de coses!
    -Gràcies Rafel a veure si retrobem forces que falta fan!

    ResponElimina
  11. Calaix benvinguda! ens hem creuat els comentaris per això no l'havia vist....gràcies espero relaxar-me una mica.... i que tu també descansis eh!

    ResponElimina
  12. Aprofita l'estiu que el dia és més llarg i dedica't a tu.
    una abraçada Elfree :)

    ResponElimina
  13. Ei, posa a l'amanida una mica de menta, que som el que mengem, diuen (ai tornem amb el menjar!) i el que llegim i el que parlem... I el que descansem! Un petó.

    ResponElimina
  14. Ho intentaré Joana! però he d'acabar les coses pendents he de trobar la manera de fer compatible el descans i acabar les feines...gràcies Joana! una abraçada de menta!
    Hola gemma i hola Sara! cert som el que mengem no endebades homo sapiens...el que saboreja el que pensa abraçada!( per les dues)

    ResponElimina
  15. Ànims Elfreelang! Aquestes etapes són dures de mantenir psicològicament. Esgoten i sembla que t'han de xuclar totes les energies. Però com a bons supervivents sabem renéixer i tornar a encarar els vents i les marees per a afrontar la vida amb optimisme.

    Rega la menta, cuida-la, acarona-la, que segur, ben aviat, tornarà a escampar la seva màgica flaire.

    ResponElimina
  16. Amb aquesta capacitat de treball i de fer tantes coses, el mínim que et pot passar és que estiguis una mica cansada. Et convé descansar i desconnectar una mica i tot tornarà a rutllar. Jo acabo de fer el meu segon post de l'any (n'he fet set en un any) i per això estic tant fresc. Bé, també estic una mica cansat per altres coses. :)

    ResponElimina
  17. -Gràcies porquet regaré la ment i la menta, la cuidaré i la mimaré a veure si me'n surto de tot...
    - M'has fet riure Josep Lluís....el segon post de l'any ...és clar tu fresc com una rosa , eixerit com un pèsol! Gràcies! Et vaig llegir el post ( però no vaig comentar)com també l'anterior o sigui que sóc 100% lectora dels teus posts...

    ResponElimina
  18. La menta és molt bona amb taronja i amb xocolata. A mi em treu el cansament mental.
    Sembla ser que el teu blog s'ha desbloquejat del bloqueig dels últims dies. No havia manera de comentar-hi, ni canviant d'explorador.
    Molta menta i bon descans!

    ResponElimina
  19. Pilar fa dies que blogger em fa el tonto...no sé si li ha agafat mania al meu bloc o què...anava al taular de dins el bloc i de cop i volta em deia service unvailable ....descansaré i prendré menta! Gràcies Pilar!

    ResponElimina

benvinguts comentaris