Paisos Catalans

dijous, 19 de gener del 2017

Una altra mirada blava sobre el vespre ( relats conjunts núm 100)

Quan em va  trucar a l'oficina per encomanar-me  investigar el cas, una mica paranormal, tot s'ha de dir, em vaig afanyar a anar a la biblioteca per devorar tots els llibres que trobés sobre Van Gogh, sobre Hopper i per més que us sembli estrany sobre cine i en concret tot el que trobés sobre l'actor Clark Gable ......i sí la veritat és que el més estrany  era veure a Vincent Van Gogh  ( aixó va ser quan vaig llegir l'informe d'una tal Assumpta)en teoria mort des de feia més de vint-i-cinc anys allà dins al quadre, en un cafè i el més increïble era que estava tan tranquil fumant al costat d'un militar ....si un militar ......d'entrada no m'hi havia fixat però si mireu bé veure com damunt de les espatlles hi té aquelles coses ......com es diuen ? ah, sííí, xarretera:  adorn del muscle de certs uniformes que consisteix en una tira terminada en una pala d'on pengen una sèrie de cordonets d'or, d'argent, de seda, etc.

El més curiós del cas és observar com darrera d'ells dos ,escoltant la conversa amb les seves orelles ben obertes hi està ni més ni menys que l'actor Clark Gable !!!! va d'incògnit sota una gorra que li amaga una mica els seus apèndixs auriculars  ...però és ell! mireu el detall detall del bigoti i les orelles .......el paio que va disfressat no sé encara qui és però segurament segons els indicis es tractava d'un agent d'assegurances que volia pescar in fraganti  els dos de la dreta ..... havien estafat mentint dient que havien tingut un accident de cotxe model Chrysler .....i això no era possible perquè encara trigarien a sortir al mercat ......crec que en realitat estaven allà espiant la cunyada d'ell , o sia la germana de la seva dona que deia que treballava de secretaria en un gran despatx quan en realitat era allà oferint els seus serveis ...personals...... 

No estic gaire convençut de l'informe que he de redactar.....em balla el cap en saber que un tal Hopper és qui em va encarregar la qüestió......no serà que dins els fanalets hi ha missatges amagats ? m'han dit que en algun lloc s'han bescanviat per banderes d'un país que està en construcció   i fins i tot s'han utilitzat per convocar misterioses cites col·lectives , bé no pararia d'afegir interrogants i ja n'he comptat uns disset o divuit més......

22 comentaris:

  1. Ha, ha, ha... molt divertit, Elfree! M'has fet riure... i tant que s'hi assembla al Clark Gable!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per cert que si seguim aquest ritme, tu i jo els 100 ens els fem entre les dues... he, he, he...

      Elimina
    2. a veure si podem seria xulo arribar oi? n'he fet quatre crec que em guanyes tu per un relat de més o m'equivoco? ara mateix hi ha 21 relats , només falten 79 !!!

      Elimina
  2. jo dins els fanalets hi sospito micròfons com a La Camarga....

    ResponElimina
  3. Estic amb en Gasull, esteu descobrint tantes coses d'aquest quadre que dintre dels fanalets segur que hi havia micros... i a casa vostra també!

    ResponElimina
    Respostes
    1. estic sospitant que si, que teniu raó ....hi ha microfons

      Elimina
  4. Que observadora que ets! Ara sí que ho veig tot més clar. He après molt amb el teu relat. I jo que encara no he fet el meu, ara mateix m'hi poso.

    ResponElimina
  5. Ostres, què fort!! I tant que és en Clark Gable!! M'hi jugaria el que fos! Aquí darrera se n'amaga una de grossa... molt grossa... S'ha d'investigar!! Tota aquesta gent no conflueix al mateix lloc per qualsevol tonteria, feu-me cas... Investigueu!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. tens raó Assumpta aquí darrera pot trobar-se de tot ....és un cas pel CSI

      Elimina
  6. Uf,quanta gent coneguda al quadre d'Hopper! Ja hem identificat a Vicent Vang Gogh, a Joan Maragall i ara en Clark Gable...
    Qui s'anima a descobrir-ne algun més???

    ResponElimina
  7. Glòria és clar, en Maragall !és de la barbeta oi? ja deia jo que recordava a algú.....a veure si s'animen i seguim fent relats fins la màgia del cent

    ResponElimina
  8. Que xulo això d'identificar personatges, no? I el Hopper ja n'era conscient?

    ResponElimina
    Respostes
    1. no crec Gemma .....au animat i participa ....si arribéssim a cent relats seria una manera fantàstica de celebrar la proposta cent de relats conjunts!

      Elimina
  9. Fantàstic relat, una mica "metarelatconjunt". I veig que no sóc l'únic que s'ha fixat que hi surt el Clark Gable!

    ResponElimina
  10. gràcies Lluís ja veus, coincidències curioses!

    ResponElimina
  11. Cuions! si Hopper hagués pintat més encara trobaríem més personatges!

    ResponElimina
  12. Cuions! si Hopper hagués pintat més encara trobaríem més personatges!

    ResponElimina
  13. Llegeixo ara el teu relat després de fer el meu i hem coincidit en el Cark Gable i en el general, quina gràcia. Ara m'explico millor el comentari de la Carme al meu relat. Aquest repte del 100 ens està deixant moltes sorpreses. Què bé.

    ResponElimina

benvinguts comentaris