Paisos Catalans

dijous, 14 de gener de 2010

Una passejada desconeguda per trobar una jaqueta tronada i un petó colpidor. 143è Joc literari

Anit entre somnis de petons dolços i tendres vaig iniciar una passejada onírica, desconeguda, nocturna, excitant i fugitiva envers el país del mai més i del sempre ara.....vaig caminar i caminar amb el regust dolç d'un petó a l'encalç d'un impossible país on tot fos possible...la passejada fou llarga, sentida, inesperada....però al final de l'horitzó entre boires i colors vaig albirar alguna cosa amatent a la meva arribada.....Era el meu tresor! una feliç troballa! allà davant els meus peus una jaqueta negra, apedaçada amb retalls de roba virolada i ratllada, una mica esquinçada per la part de les mànigues....una jaqueta una mica tronada però que era per a mi, només per a mi ! I vaig prendre la jaqueta ,i tot i estrenyent-la contra el meu pit, ben fort li vaig dar un petó sonor, dolç i colpidor.....màgic! i la jaqueta se'm va abraçar i es va omplir d'amor.....li van créixer braços, mans i es va formar un cos.....que em va tornar el petó dolç i el petó sonor i .....el petó final fou colpidor!

10 comentaris:

 1. moltes gràcies per participar de forma fidel, mes rere mes. Aquest dissabte penjaré enllaços a tots els escrits, tot i que el termini acaba el 2 de febrer

  ResponSuprimeix
 2. Ostres! Quina jaqueta més especial! Un relat molt divertit.

  ResponSuprimeix
 3. Absolutament màgic!! :-))

  He "visualitzat" el moment final, com la jaqueta anava agafant cos i prenia vida... i la història acaba (o comença!!) de la forma més bonica!

  ResponSuprimeix
 4. M'encanta llegir com cadascú de nosaltres fa la lliure interpretació d'una imatge o d'unes paraules sense cap mena de connexió :) Bon relat, si!!!

  ResponSuprimeix
 5. Gràcies a totes i a tu Jesús M! pels vostres comentaris!

  ResponSuprimeix
 6. Quin text més bonic, Elvira!

  Vaig a veure si trobo una jaqueta...

  ResponSuprimeix
 7. Un text molt maco, Elvira!
  Hi està participant molta gent i les troballes són totes magnífiques.
  :)

  ResponSuprimeix
 8. Un somni bonic. El tresor aconseguit, era més gran que, en un primer moment pensava aconseguir!

  ResponSuprimeix

benvinguts comentaris